Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Ten kurs jest w w szpitalu Ahus w Lørenskog a więcej o tym kursie pisały tu dziewczyny że ponoc jakiś film o porodzie, no i pewnie opowiadają jak rozpoznać akcje porodową,pewnie cos o znieczuleniach ale ja to sie dowiem dopiero w pazdzierniku więc sama nie wiem o czym tam bedą gadać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Jula :)
(MamaNel)
Początkujący
nika tak jest z tym becikowym ale to zalezy na kogo trafisz w urzedzie-niektorzy nie robia problemow

czy sa na forum mamy butelkowe????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
dziewczyny mam pytanko w czym pierzecie ubranka dla dzidzi bo chce poprac a nie wiem w czym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
MamaNel,ja jestem teraz pol butelkowa agusss,ja na poczatku pralam w tym proszku Neutral a teraz piore w Blenda A drogie to wszystko jak diabli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
Aguss ja przywiozłam sobie z PL proszek i płyn firmy Lovela i naprawde mały już ma prawie trzy miesiące , a proszek jeszcze się nie kończy cieszę się że kupiłam w PL bo taniej no i całkiem dobry
dziewczyny czy któraś z Was ma może bóle brzucha?? ja już od tygodnia odczuwam bóle w dole brzucha, podobny ból do miesiączkowego i przypomina mi ból z porodu. Kurdę niewiem czy wszystko się goi czy co ,normalnie dzień w dzień...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aguss kupiłaś coś dla małej w Polsce??? czy tu we wszystko sie zaopatrzysz??? ja mam jakąś manie teraz urządzania na nowo mieszkania kazałam sobie pomalować pokój,zmieniałam praktycznie wszystko pościel,firanki meble i cały czas kupuje jakies pierdoły do domu srasznie mnie to cieszy a najbardziej mnie cieszy jak przeglądam ubranka dla małego cały czas mi sie wydaje że mam za mało ubrań choc mam cały wór ciuszków brakuje mi tylko łóżeczka i wózka w sumie najważniejsze i dopiero to bede miała w grudniu bo z Pl przyjedzie dostawa a co do tych proszków do prania to rzeczywiście drogie bo tez sie rozglądam ale jeszcze mam czas prać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
czyli juz zaluje ze nie zakupilam proszku w pol;/ aga a gdzie kupilas taki proszek
marzenie pewnie ze tak wozek lozeczko troszke kosmetykow ubranka smoczki butelki i takie pierdolki mam prawie wszystko potrzebna mi jedynie wanienka no i fusak bo w koncu zima nas czeka straszna o wiecie gdzie mozna kupic tani i fajny fusak
marzenie to rob i przyjade na kawe;p
jaki masz kolor pokoju chwal sie;p i gdzie kupilas fajne meble i firanki bo ja nie umiem znalez ladnych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
marzenie, wor to zdecydowanie za duzo A tak na powaznie,to ja mialam duzo ciuszkow ale wiekszosc sie nie sprawdzila. Wszystko z kapturami jest do kitu. Do wozka jeszcze ok ale do fotelika samochodowego juz sie nie nadawalo. Wszystkie wkladane przez glowe tez do kitu,bo Julka ze stresu sika jak jej to chce zalozyc. A w ogole, na samym poczatku to rece sie trzesa i ciezko jest cos zalozyc takiemu maluszkowi. Najlepsze okazaly sie rozpinane body i spiochy,spodenki ze stopkami. Skarpetki odciskaja sie na nozce i ja Juli nie zakladam. W koncu wyszlo,ze wiekszosc rzeczy ktore kupilam okazalo sie niefunkcjonalne. Nastepnym razem bede madrzejsza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
agusss,ja kupuje w Meny i Kiwi, ale pewnie sa wszedzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Liliowe ściany i do tego firanki meble w Ikei ja firanki kupiłam w sklepie Bohus i zmierzyłam tylko stare i akurat mi sie udało że był taki rozmiar w sklepie teraz tak patrze na finn i jest tyle mebli do kupienia że szok
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok