Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Kurde cos spac nie mogę i od rana na kompie Aguss u mnie tez mały kopie choc czasami robi sie leniwy i wtedy sie martwie co jest ale teraz jestem na zwolnieniu i siedze w domku i tylko odpoczywam no wybieram sie na ten kurs i on trwa 6 godzin he zanudzimy sie tam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aleks jeszcze raz gratulacje to tez Ci szybko poszło wracajcie szybko do domku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Kasia super pazurki otwieraj tu biznes
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Aleks, GRATULACJE!!! Strasznie sie cie ciesze,ze juz jest po wszystkim No i dobrze,ze jest wszystko ok Napisz potem troszke wiecej Odpoczywajcie i cieszcie sie soba Buziaki marzenie,przyzwyczajaj sie do nie spania Tak to juz jes w ciazy Ja tak samo siedzialam od rana na kompie No i teraz tez nie jest lepiej. Ja siedze a Julka spi przytulona na moich piersiach Slodka jest A jak ja poloze do lozeczka to koniec spania Kasia,Zuzia jak zwykle pieknie No i pazurki tez 1 klasa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
A ta Twoja Julcia to juz bedzie miała miesiąc chyba ,tak?? na pewno słodko wyglada jak tak śpi u mamy mnie bolą plecy i dlatego nie mogę spać przez ta pogodę jakąś depresję łapie bo cały dzień siedzę sama w domu i nawet nie da się wyjść na zewnątrz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Dzieki dziewczyny
Moja Zuzia swoj rekord w spaniu do od 19 do 7:10 rana hehe, a dzis bylo od 19:40 do 6:15

My we wtorek jedziemy zrobic tatuaze ze stopka i raczka Zuzanki <3
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Nie wiem dziewczyny czy jest ten program w NO na TLC "Ciaza z zaskoczenia" ale ogladam od kilku dni i normalnie szok, babki nie wiedza ze sa w ciazy, nie maja objawow, testy negatywne, nie przybieraja na wadze itd. a dziedziaczki niektore sa po ponad 3 kg ...
Ja to bym byla w takim szoku ze loooo gdybym tak miala
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
No tak,dzisiaj rowno 4 tygodnie Kasia,jak ja Ci zazdroszcze,ze Zuzia tak ladnie dlugo spi, buuuuuuu. Bo ja doslownie co 2 albo 2,5 godziny pobudka. Albo i co godzine czasami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
Ola gratulujemy już nie mogę się doczekać jak maleństwo zobacze, ale troszkę zejdzie bo przecież gości już będziesz miała za 4 dni super że malutki czuje się dobrze, daj znać później jak to wszystko sie działo ahh i szybko urodziłaś na szczęście już po wszystkim buziaczki dla Emilka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Kasia tez oglądam ten program, no wierzyc sie nie chce że to mozliwe żeby nie wiedzieć do końca o ciąży
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok