Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Ja własnie Aga kupowałam takie ciuszki zeby były rozpinane bo dopiero ja bede miała stresa choc mam tez takie co sie przez głowę ubierają jakieś rajstopki i pajacyki ze stopkami ja mam w tym problem że za kazdym razem jak jestem w jakims centrum to musze cos kupić nawet jak jest w rozmiarze na 2 miesiące i oczywiście nie przepłacam tylko buszuje po promocjach i super rzeczy mozna kupić musiałam sie zaopatrzyc w takie zimowe rzeczy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
aguss co to jest fusak????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
pewnie spiworek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
fokladnie fusak to spiworek heh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
w życiu bym nie wiedziała co to jest
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aguss a z jakiej firmy kupowałaś butelki??? bo ja jeszcze butelek nie mam i nie wiem jakie sa najlepsze i wogóle ile ich musze mieć na start?? bo jak bede miała kłopoty z karmieniem to zostanie tylko butelka a mnie przeraża robienie jedzonka dla takiego maluszka bo chyba większe ryzyko wystapienia kolek jak sie karmi butelka czy może podczas karmienia piersią też jest duże ryzyko??? wiem że trzeba dzidzie odpowiednio przystawiać ale ja to codziennie czym innym sie zamartwiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
ja tez o tym mysle ciagle niestety. moja kuzynka mala jest karmiona butla i ma kolki ciagle a moj chrzesniak byl karmiony piersia i mial tak samo na to chyba nie ma reguly niestety zalezy od dzidzi ale poradzimy se jakos tak mysle jakies herbatki trzeba kupic i mam nadzieje ze bedzie dobrze
co do butelek to ja mam z tomme tipie w pol kupilam jedna antykolkowa jedna zwykla i mam jeszcze z babyone taka najzwyklejsza mialam przy podgrzewaczu i jedna mam z canpol bo mi sie podobala na razie mam 4 butelki a jak braknie w tedy dokupie jakas tu
a gdzie ty to bedziesz wszystko kupowac w norwegi??
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dziewczeta,co do butelek, to ja kupilam caly zestaw tommee tippee i niestety nie uzywam ich. Julka mi sie dlawila nimi Po za tym dla mnie sa nieporeczne. Zle sie je trzyma. Ale wiadomo,ze kazdy lubi cos innego Ja uzywam Aventa i Julka lubi te butle. Po za tym nie ma problemu z przestawieniem sie na cyca. Butla to butla a cycuch to cycuch Co do karmienia to przygotowujcie sie juz do tego. Kupcie masc Purelan i smarujcie sutki. Beda elastyczniejsze. I moze dzidzia wam nie porani ich Co do kolek,to chyba faktycznie zalezy od dziecka. Jedne maja i jedza tylko mleczko z piersi a drugie nie maja a jedza modyfikowane i odwrotnie. Nie ma co sie martwic na zapas
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
aj czyli butle tez sobie musi dzidzi wybrac niestety czasem najlepsze sa te najzwyklejsze podobno nie ma co przeplacac ale wiadomo ze jak sie ma pierwsze dzidzi to sie chce wszystko najlepsze a tak sie nie daja kupilam i zobaczymy co z tego bedzie jak nie bedzie chciala tych to przejde tez na awenta chociaz czytalam ze lubi z nich cieknac wiec sama juz nie wiem ktore najlepsze musze to kupic aga to idzie dostac w aptece kazdej??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Caly asortyment jest w Baby Shopach. W aptekach tez ale mniejszy wybor Mi na raze nic nie cieknie z Aventu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok