Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Nie boje sie pic , ocet jablkowy od dawna jest stosowany w dietetyce (w postaci tabletek czy tez 1-2 lyzeczki na szklanke wody do wypicia ) - tak wiec sprobowac nie zaszkodzi hihi
za tydzien moja tesciowa przyjezdza
Ja przytylam 17kg... 5 spadlo zaraz po urodzeniu a 2 w nastepnych miesiacach i tak waga stoi... niestety (mimo ze odciagalam mleko co 2-3 godziny to waga tez stala... tak wiec w to akurat nie wierze...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Każdy chyba zrzuca swoim tempem i zalezy to od wielu czynników, ale faktem jest, że karmienie piersią pomaga, bo produkcja mleka wymaga od organizmu wysiłku i energii

Dziewczyny, a chodziłyście tutaj może do szkoły rodzenia (w rozumieniu takim jak to wygląda w PL)?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
hejo albo mi sie zdaje albo was przybyło ale czytania za dużo żeby wszystko nadrobić
wróciłam do oslo w sumie to sie nawet ciesze bo w pol zamiast odpacząć to jest przeciwnie;/
teraz musze załatwiać numer;/ mam nadzieje że mi sie wszystko uda;/
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
150 Postów
DZIEWCZYNY MAM PYTANKO CZY TO PRAWDA ZE ABY OTRZYMAC BECIKOWE TRZEBA PRZEBYWAC TU ROK , PODOBNO WESZLY JAKIES TAKIE PRZEPISY ... GDZIE MOGE TO ZNALESC ..POZDRAWIAM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Cześc aguss aleś sie wysiedziała w tej Polsce na pewno Ci sie uda wszytko załatwic z paperkowa robota tylko troche cierpliwości to co nic nie wypoczęłaś??? a jak dzidzia??? kopie mocno??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
no wysiedzialam sie ale zero odpoczynku:/
a dzidzia superkopie bardzo bardzo najgorszy jest ten bol kregoslupa masakra jakas;/
mam nadzieje bo juz tego zalatwiania mam dosyc;/
marzenie a ty jak tam idziesz tam w pazdzierniku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
hej, dziewczyny, urodzilam synka 04.09. wazyl 2960 i ma 46 cm wedlug poloznej , zmierzylam go sama pozniej i ma 50 cm nadal jestesmy w szpitalu bo maly napil sie wod plodowych i zlapal infekcje, ale juz jest lepiej, ciagnie z piersi porod byl ok, na porodowke pojechalam , jak juz zaczelo mnie bolec konkretnie, a tam polozna oczy otworzyla bo juz bylo 8cm i dawaj szybko na sale do porodu, weszlam tam o 18, a Emilek urodzil sie 19.54, napisze wiecej, jak juz bedziemy w domu, w tym szpitalu internet jest strasznie wolny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
Gratuluję!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Gratulacje raz jeszcze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
I wlasnie skonczylam robic paznokcie mamie i ide spac xD...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok