Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
89 Postów
Jula :)
(MamaNel)
Początkujący
Karolina to masz tak samo jak ja mialam, tez zdalam i od razu wyjechalam do Norwegii i wiesz co Ci powiem? Po Norwegii jezdzi sie 10000000X razy lepiej i prosciej jak po Polsce, przeciez tu nawet nie ma zadnych znakow?! nie masz sie czego obawiiac, mysle ze predzej jezdzilabym po Oslo niz po Warszawie hehe i byloby mi latwiej, na poczatku tez sie balam, ale to przechodzi, tak jest ze wszystkim wiec sie nie przejmuj i wsiadaj w cztery kolka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Ewelina,aleks ma racje,w aptece mozna kupic bepanthen salve. Kodztuje okolo 50 nok. to samo Ja uzywam wlasnie takiego polskiego i dla Julki jest super Co do jezdzenia po Oslo,to wcale nie jest to takie proste jak by sie moglo wydawac. Trzeba miec troche wprawy,zeby wbic sie do centrum w szczycie ruchu MamaNel,jak to nie ma znakow? Ale najwazniejsze to sie nie bac. Takze wsiadac do aut i w droge
aleks,ile dni do terminu???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
Witam potwierdzam bephanten krem lub maść jest super dziewczyny jakie są ceny ubranek na dzieci w norwegi typu spodenki bluzeczki kurtki może ktoś chodził na zakupy lub inne ubranka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
lizzi ubranka dla dzieci można kupić naprawdę bardzo tanio. Jakość ubrań jest super, nie warto przywozić z Polski.
Co do jazdy autem po Norwegii to przypomniało mi się jak ja zdałam prawko i pierwszy raz wyjechałam autem tutaj w Norwegii z pod domu to pierwsze 200m przejechałam na zaciągniętym ręcznym aż w końcu pod maską zaczeło nie zle się dymić auto przeżyło i ma się całkiem dobrze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
u mnie jeszcze 9 dni do rozwiązania w środę zacznie się 40 tydzień... śni mi się co noc moja mała córcia i już bym chciała trzymać ją w ramionach mąż dzwoni i sprawdza czy już rodzę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
dziewczyny ale ten bepanthen to tylko do pupy?? bo ja też chcę kupić coś do ciała a ja walczę z tą cholerną ciemieniuchą powoli coś znika ale i tak tego dziadostwa jest jeszcze na główce. słyszałam że dobry jest krem aloe vera (w sklepie life) .lizzi naprawde nie warto kupować ubranek w PL i przywozić tutaj bo z promocji można bardzo dużo ubranek kupić, a i przy tym bardzo i bardzo dobrej jakości.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Ewelina,to do pupy, a do cialka uzywam lotionu z libero i jest ok Limetka,trzymam kciuki za szybkie rozwiazanie no i zeby mezus byl w domciu jak sie zacznie co do ubranek,to wszystko kupuje tutaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
No to limetnka81 mamy ten sam termin, mi tez jeszcze 9 dni zostalo, ehhh juz sie ploncze we wlasnych myslach, nie moge sie doczekac to znow jakis strach mnie nachodzi i tak w kolko
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów
Aga Jas
(Kakariki)
Początkujący
Hej marzenie Troszke zaniedbalam ostatnio forum gdyz jeszcze pracuje i jak wracam to nie chce mi sie za dlugo siedziec ,tylko marze zeby jak najszybciej sie polozyc i poleniuchowac Tak spodziewamy sie dziewczynki A prezent na swieta bedzie chyba najwiekszym i najpiekniejszym jaki do tej pory dostalam Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Jula :)
(MamaNel)
Początkujący
ze znakow nie ma to chodzi o to ze znaki takie jak ograniczenie predkosci, przejscie dla pieszych, ustap pierwszenstwa, itp to zadne znaki, od przedszkola takich ucza, a w Polsce wjezdzasz a tam (moje ulubione) ograniczenie 70km/h za 2-3 metry znak 50 km/h i na odcinku 100 km mijasz takich znakow z 70 PAR hehe i wkoncu nie wiesz ile jechac albo uwaga fotoradar a tam jedziesz wypatrujesz i go nie ma, albo jak na trzeciego Ci wyjedzie jakis pojeb albo raz mialam lepiej bo tir ocipiec mozna i w majtki narobic, lub skret w lewo do miasta XXX skrecasz a tam slepa uliczka, znakow nastawiaja ze mozna oslepnac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok