Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
limetka, wiem co czujesz jestem w podobnej sytuacji, wczoraj w nocy pojawily sie bole krzyzowe, straszne sa, ale mam nadzieje, ze to przepowiada ze to juz tuz tuz, trzymaj sie

marzenie, to super, ze dostalas zwolnienie odpoczywaj sobie,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
My dzis mielsimy USG bioderek - Pani doktor powiedziala ze wszystko wporzadku jak to ujela "ksiazkowo" takze jestesmy zadowoleni
I jak z nia rozmawialismy i powiedzielismy ze Zuzia to wczesniak , jej odpowiedz "naprawde? nie widac " hihi
Pozdrawiamy z Polski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
marzenie u polozenej bylo ok. Mila babeczka. Kazala mi przychodzic ze wszystkim do niej Julka ciagle tylko je i jest coraz wieksza i ciezsza. Z polowy ubranek juz wyrosla. Musze sie wybrac do sklepu i zakupic kilka sztuk wiekszych aleks i limetka,te ostatnie dni to masakra jakas. Czekasz i czekasz a tu ciagle nic Ale przyjdzie i na was pora Ja tez sie naczekalam na Julke Trzymam za Was kciuki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Jula :)
(MamaNel)
Początkujący
limetko trzymam kciuki za szybkie rozwiazanie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
limetka, jak Ty sie czujesz? u mnie znow kolejna bezsenna noc z bilami krzyzowymi, ale procz tego nic wiecej sie nie dzieje jutro do lekarza, zobaczymy co powie.

Mialyscie tez te bole krzyzowe? ile to moze potrwac? bo ja to juz nic nie wiem
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
Ja podczas porodu miałam bóle krzyżowe. Całą ciążę nic, ale poród to był... koszmar. Dół pleców tak bolał, że nie czułam skurczów, jakby mi kręgosłup chciał wyjść dołem. Potem wszyscy na oddziale mówili jak mnie było słychać, a "rzucałam mięsem" jak w agonii.
Za to potem... jak tylko Bubuś wyskoczyła ( dosłownie ) to było najcudowniejsze uczucie na świecie!!! Mała w ramionach i ta nieopisana ulga!!
Wszystko jest do przejscia!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
czuję się wmiarę dobrze. nie boli mnie kręgosłup. raczej podczas przekręcania się z boku na bok boli mnie brzuch i krocze. troszkę jestem zmartwiona od wczoraj bo Maja malutko się rusza a jeszcze 2 dni temu waliła jak opętana ale tłumaczę to brakiem miejsca. jestem 3 dni przed terminem. czuję się normalnie.wczoraj piekłam karpatkę czekam na córcię ale nic się nie dzieje... jak już tyle wytrzymała to mam nadzieję że wytrzyma jeszcze do soboty bo wtedy wraca mój mąż z pracy... póki co jest dobrze... aleks26 mam nadzieję że u ciebie też. już nie mogę się doczekać jak zobaczę Majunię.... 3 lata się staraliśmy o dzidzię
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
limetka, trzymam kciuki u mnie tez jest ok, tylko ten krzyz w dole boli, noc jest najgorsza, potem troche przechodzi i tak na zmiane, mam nadzieje, ze to juz nie dlugo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Jula :)
(MamaNel)
Początkujący
dzisiiaj bede piekla te ciasto marchewkowe, nie pamietam kto dawal przepis ale mnie ssie mniaaaaam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
A ja juz muslalam,ze Jestescie na porodowkach, bo nic sie nie odzywalyscie Co do boli porodowych,to kazda pisze,ze zapomina sie o nich w chwili zobaczenia dziecka. To ja jestem jakas inna chyba Oczywiscie jak Jula wyskoczyla,to nie myslalam o tym co przeszlam i bylam najszczesliwsza na swiecie. Ale wcale nie zapomnialam,jak to wszystko boli. Do tej pory trzesie mnie na sama mysl o tych skurczach. Tyle,ze polozna powiedziala do mnie,ze mialam najmocniejsze skurcze z mozliwych. I dlatego Julka wyszla z wielka latwoscia. W sumie nic nie musialam robic. Te skurcze same ja wypchaly na zewnatrz. Ale bol byl koszmarny Mam nadzieje z czasem zapomne Chcialabym miec jeszcze jedno dziecko Dziewczyny,trzymajcie sie Juz niedlugo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok