Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Ja tez nie wysylam malenstwa do przedszkola, bede pracowac z mezem na zmiane Do przedszkola wysle niunie jak skonczy 2 latka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
kasiar ja osobiscie sie pytalam w przedszkolu mojej corki i jezeli dziecina potrafi sama siedziec czy raczkowac to moze isc predzej, jest pelno takich przypadkow, nawet byla tam dziewczynka majaca 11miesiecy.. pewnie co przedszkole to inne zdanie, tak jak komunna obojetnie w czym zalatwianiu ...

moja niunia ma 9miesiecy i pieknie raczkuje, zrobila nawet sama kilka razy kilka kroczkow bez trzymania

jestem w szoku po przeczytaniu zdania ze musicie zglosic wyjazd na policji skoro dziecko ma paszport to niby po co ? jedziecie tam gdzie chcecie prawda, i nie powinno to ich nic obchodzic..to takie moje myslenie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
No i nie sadze ze jakas mama na moim miejscu chcialaby wyslac malenkie dziecko do przedszkola... ja mam problem zeby ja dac jak skonczy rok ale jak trzeba bedzie to pojdzie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
No ja wlasnie tez sie zastanawialam po co mowic policji.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Kalba napisał:
Ja tez nie wysylam malenstwa do przedszkola, bede pracowac z mezem na zmiane Do przedszkola wysle niunie jak skonczy 2 latka.

u was na tyle dobrze jest ze mozecie pracowac na zmiany...my niestety nie...ale nie narzekam, mam cudowna opieke dla dziewczynek Hania byla dzisiaj w przedszkolu... ale najlepsze jest to ze ona zaczyna chodzenie na 100% od przyszlego tygodnia a ja myslalam ze od dzisiaj , jak sie okazalo to na dzien dzisiejszy wypadlo ze ma wolne ale poszly mi panie na reke

Kalba w poeniedzialek przedszkole nie czynne-dzien planowania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Marysia ma pierwszy dzien 23 sierpnia. A Hania bedzie juz w Skogsbarna?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Powod negatywny - dlatego ze nie znalezli danych w rejestrze szengen i dlatego ze maz studiuje dziennie a nie pracuje i trudno podjac prace w takim wypadku... :/
I napisali ze do podanej daty musze opuscic panstwo i jak tego nie zrobie to policja to zrobi, ale jesli planuje powrot to mamy przyjechac na policje, pokazac bilety ze wyjezdzamy i przyjezdzamy wtedy i wtedy - tak pisze w odpowiedzi. :/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
kasiar12 napisał:
No i nie sadze ze jakas mama na moim miejscu chcialaby wyslac malenkie dziecko do przedszkola... ja mam problem zeby ja dac jak skonczy rok ale jak trzeba bedzie to pojdzie...

je tez nie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
marzena.5. a po co chcesz zglaszac wyjazd do Polski na Policje? Nie ma takiego obowiazku. A Kasia pewnie musi,bo nie dostala pozwolenia i chce im pokazac,ze wyjezdza. I potem moze znowu tu legalnie wrocic na 3 miesiace i np.szukac pracy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Mala ma paszport NO , maz norweg... i jak to moja tesciowa stwierdzila ze wysylajac matke do kraju odsylaja tez mala, bo bez mamy przeciez tu nie zostanie... O_o
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok