Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

619 Postów
Wyjadacz
dziekuje dziewczyny bedzie glupio ze tak nic nie rozumiem ale trudno sie mowi
aga ja cie podziwiam ja to bym zwariowala
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Jula :)
(MamaNel)
Początkujący
mi tez ciagle snia sie glupoty hehe dzis wielkie sprzatanie, we wtorek jedziemy do polski a niedlugo wyprowadzka..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów
Aga Jas
(Kakariki)
Początkujący
Mieszkam w Oslo A bede rodzic na Ulleval A Ty ???
Aga31 podziwiam Cie i zycze wytrwalosci
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
u mnie spokojnie w dzień a w nocy Majunia ćwiczy karate.... za tydzień wraca mój małż a za 2 tygodnie chciałabym już urodzić.... ale Maja pewnie zaleniuchuje już bym chciała ją przytulić...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
(MamaNel)
Początkujący
mieszkam w Sandefjord a bede rodzic w Tonsberg
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
MamaNel my lecimy w sobote i wracamy 21.09
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
(MamaNel)
Początkujący
ale to wam dobrze my lecimy 9tego sierpnia a 13stego wracamy, na wiecej nie mozemy sobie pozwolic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Agnieszka Jarosińska
(Agagdańsk)
Wiking
Dziewczyny?
Czy Wam też wywala, jak macie jakieś dłuższe posty? Wczoraj wywaliło i teraz też

Aga31- mi położna na przyspieszenie i wywołanie skurczy podpowiedziała 2 lampki wina i seks. Skurcze podczas orgazmu moją wywołać, podobno, skurcze porodowe-bo to te same mięśnie. Drugim sposobem jest, podobno, zmywanie podłogi na kolanach. Ta pozycja ma coś takiego w sobie, że miednica się jakoś tak ustawia czy coś...Nie wiem czy którykolwiek z tych sposobów rzeczywiście pomaga. Wiem jednak, że jest Ci ciężko. Ja moją Amelcię rodziłam na tydzień po terminie, a i tak niestety musiałam mieć cesarkę(o czym się dowiedziałam na 2 dni przed porodem-czyli też już po terminie). Julcia wyjdzie gdy sama uzna że "już pora". Niestety- nie ma rady Bądź cierpliwa i pełna nadziei
Karolina2 wiem, że Jesteś z Gdańska, dlatego też we wczorajszej, nieprzyjętej przez serwer wiadomości, pisałam o szpitalu Wojewódzkim i na Zaspie

Dobrej nocy- Wam wszystkim Mamom i Tym, które OCZEKUJĄ, i Tym, które mają swoje Pociechy w łóżeczkach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Agnieszka Jarosińska
(Agagdańsk)
Wiking
I fotki też mi nie chce przyjąć jest napisane, że do 500KB. Ja wstawiam 120KB, a mam info że "Request Entity Too Large"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dzieki dziewczyny za wsparcie I za rady. To co? Dzisiaj szorujemy podloge na kolanach Co do seksu,to moj maz jest jakis inny. Powiedzial,ze boi sie. Po za tym nie moze,bo jak widzi,ze mi sie brzuch rusza,to zaraz mysli o Julce. No i nici z seksu Dzisiaj w nocy skurcze co pol godziny. Takie mocne.Spac nie moglam wcale. Ale nad ranem sie znowu uspokoilo. I siedze juz znowu przed kompem No nic. Jeszcze poczekam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok