Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
aga, to jak u mnie Emil w dzien spi, a w nocy ma swoj czas na wszytskie strony probuje sie rozpychac , ale u mnie jeszcze miesiac i jak tak bede nie spac w nocy, to nie wiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Jula :)
(MamaNel)
Początkujący
ja na szczescie nie budze sie przez Nelkę, kopie, czasem mocniej czasem lzej ale nie tak bym nie mogla spac, choc dopiero 24 tydzien nie wiadomo co pozniej, dopiero mdlosci mi przeszly chociaz dalej czesto mi niedobrze, to nie wymiotuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
aga te dyskoteki w brzuszku sa genialne ale spac sie nie da

marzenie ja to jednak w takich sytuacjach panikuje heh ale moj zna oba jezyki wiec mam nadzieje ze nie bedzie zle oby oby
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
aleks,zobaczysz jak bedziesz w 40 tygodniu. Jak Ci taka noga wyjdzie z boku A czasami to w jednym momencie zrobia sie 4 gorki bo zechce mu sie wyprostowac A boli to czasami,ze ho,ho
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aguss to skoro zna języki to nie masz co panikować to nawet przy porodzie bedziesz sie czuła pewnie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów
Aga Jas
(Kakariki)
Początkujący
Witaj MamaNel ja tez jestem w 24 tygodniu i termin mam wyliczony na 28 listopad A jak u Ciebie ?
Aguss dasz rade oni naprawde mowia takim prostym jezykiem ,ze da sie zrozumiec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Agnieszka Jarosińska
(Agagdańsk)
Wiking
Aga31- jak Ty to znosisz? Myślałam, że w nocy już się coś solidniej "ruszy",a le widzę że Julcia jest twarda
Jak moja się "spóźniała" to wszyscy mówili że "robi się na bóstwo" na wyjście, albo że paznokcie maluje Choć wcale nie było wiadomo czy to chłopak czy dziewczyna
Wczoraj napisałam Wam długiego posta- z opisem mojej ciąży i cesarki, którą miałam w Gdańsku na Zaspie. Ale chyba wiadomość była zbyt długa bo pojawił się error i nici z mojej godziny poświęconej na opisanie.

Tak czy siak- trzymam za Was bardzo mocno kciuki Byście pamiętały tylko piękne chwile
Życzę by porody trwały pół godzinki(moja przyjaciółka i siostra też tak miały), by nie było komplikacji i by piersi nie bolały za bardzo(Wiem po sobie że da się to znieść )
A że to Norwegia, a nie Polska...to chyba tylko się cieszyć- może właśnie dlatego że to Norwegia to traktują ludzi bardziej po ludzku

Powodzenia i buziaki dla Was i Waszych Maleństw
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Jula :)
(MamaNel)
Początkujący
kakariki a skad jestes?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
95 Postów
Karolina :)
(Karolina2)
Początkujący
hej Agagdansk ja też jestem z Gdańska))
Aga31 jak tam?? ruszyło się coś?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dziewczyny,dalej to samo,czyli jeszcze nie to Julka bryka sobie i ma w nosie termin Niedlugo to mi zoladek do gardla wcisnie Nie myslalam,ze te ostatnie dni sa takie ciezkie I jeszcze w nocy straszne glupoty mi sie snily. Do tej pory nie moge sie ogarnac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok