Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
aga, ale Cie Julcia bierze na przetrzymanie zapewne Ci ciezko.
no , ale chociaz juz jakies skurcze,znaczy cos sie dzieje.to ile to juz po terminie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Agnieszka Jarosińska
(Agagdańsk)
Wiking
cześć Dziewczyny

No właśnie-ile to już po terminie?
Z tym seksem pod koniec chyba wielu facetów tak ma Mam nadzieję, że Twojemu się "włączyły" te odczucia pod koniec ciąży!!!! Bo seks w ciąży jest taaaaaaaaaaaaaki przyjemny !!!!!!!! Nam położne na szkole rodzenia mówiły, że seks jest wskazany, a dla Dziecka to przyjemne kołysanie, więc by się nie obawiać współżycia w ciąży
Fajnie, że masz te skurcze-tzn że w nocy też były Ja miałam małe-przepowiadające...i w sumie nic nie bolało, tylko brzuch mi się napinał...więc nie wiem co to takie prawdziwe skurcze Aga31- obstawiam najbliższą dobę
A podłoga...hmmm- nie zaszkodzi przynajmniej będzie czysto w domku na Wasz powrót ze szpitala

Miłego dnia!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Niby 5 dni po terminie. Ale to liczone od dnia ostatniej miesiaczki. Zawsze jest to obarczone jakims bledem. Ja juz jestem taka zniecierpliwiona,ze przestaje mnie to ruszac. Zachowuje sie jak jakas walnieta. Smieje sie pod nosem i gadam do siebie Fizycznie czuje sie dobrze ale w glowie mi sie przestawia A w domu to sprzatam codziennie,ale podlog na kolanach nie mylam A po za tym to nie ma za bardzo co sprzatac,bo mialam remont 3 tygodnie temu. I to taki porzadny. Sciany,okna i podlogi. Kupilam nowe komody,wiec wszystko bylo ukladane. W lazience by sie cos znalazlo. Ale mam ja bardza mala.20 minut i po sprawie. Chyba pojde po schodach pomaszerowac. Mam kilka stopni przed domem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Aga ja Ciebie podziwiam - ja sobie powtarzalam ze wole urodzic 2-3 tygodnie wczesniej niz przenosic bo by mnie cos zbieralo

Ja dopiero wstalam xD... a Zuzia jeszcze spi - wstaje tak kolo 11
Milego dnia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Jula :)
(MamaNel)
Początkujący
to dobrze masz a ile razy w nocy wstaje?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
malina .
(carla)
Początkujący
czesc dziewczyny. powiedzcie mi gdzie sie składa dokumenty o becikowe? wiem, że byc moze to banalne pyatnie ale... do NAV? a czy mozna wysłac pocztą? bo siedze z malenstwem w domu i nie bardzo moge sie nawet ruszyc. mieszkam teraz w drammen.i czy mąż jest do tego potzrebny czy tylko na mnie moge to dostac?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
kurcze aga ja jestem taka ciekawa twojej malej to co dopiero ty porozmawiaj z nia ze ciocie z mojej norwegi na nua czekaja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
agusss,gadam i gadam A tu nic Carla,tak do NAV. Ja o macierzynskie wysylalam poczta ale osobiscie jest zdecydowanie lepiej. Jesli spelniasz warunki to mozesz skladac wniosek na siebie Wniosek do pobrania na stronie NAV.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
malina .
(carla)
Początkujący
dzięki, mam numer personalny itd to chyba spełniam wszystkie wymogi a amlenstwo ma juz 3 miesiące prawie... a moze orientujesz sie czy jak maż ma jakies zaleglosci w podatkach to czy położą "łapę" na becikowym?v
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Mala idzie spac kolo 22 i wstaje pozniej 4-5 , dostaje jesc i wstaje 8-9 , jedzonko i spi do 11.

A ja dziewczyny jestem zalamana dzis dostalam odpowiedz z UDI i nie dostalam pozwolenia i numeru a powod - podobno nie potrafia mnie znalezc w rejestrze szengen :/ ... plakac mi sie chce i tyle... bo wszystko zostalo wyslane akt urodzenia, akt malzenstwa z apostille itd. ;(
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok