Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

98 Postów
malina .
(carla)
Początkujący
mozna skladac wniosek do pol roku po urodxzeniu dziecka. ja skladam pozno bo nie mialam czasu na nic ;/ jestem tu sama a maz nie zawsze ma czas na bieganie po urzedach ;/
jestem w Norwegii od kwietnia na stale, p[rzedtem tylko bylam "gosciem" tez mam dni takie ze chce wracac do PL, coraz czesciej w sumie ;/ moja mała ma 2,5 miesiaca i generalnie urwanie głowy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
malina .
(carla)
Początkujący
wspołczuje kasiar12 ;/ mnie sie udalo akurat ostac wszystko bz problemów ale tez musialam troche poczekać. głowa do góry bo jak sie załamiesz to bedzie jeszcze gorzej...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Moja Zuzia tez ma 2,5 miesiaca (ur.22.05)

nam pozostalo tylko szukanie pracy dla mnie ( a jutro musimy jechac na policje ze opuszczamy kraj na miesiac i pokazac bilety O_o

Carla- latwo sie mowi... zwlaszcza ze maz jest norwegiem a takie problemy robia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
dokładnie Kasia nie możesz sie teraz załamać masz sliczną córeczkę,męża i to najważniejsze to jakieś niesprawiedliwe z tymi papierami ąż brak słów pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aga i co schody nie pomogły???? ale uparciuch z tej Julki skoro teraz tak Cie przetrzymuje to może to wróży szybkim porodem jak juz sie zacznie na prawde
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
malina .
(carla)
Początkujący
moja Julka urodzila sie 20 maja
nie znam tutejszych zasad jeszcze...Dlaczego musicie isc na policje? skoro mąż norweg no to faktycznie dziwne... u mnie jakos wszystko poszlo gładko, pozwolenie na zasadzie lączenia rodzin dostalam bezterminowo i zaraz po tym numer...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
malina .
(carla)
Początkujący
a co zrobisz z malenstwem jak pojdziesz do pracy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Moge wziac prace a 50% a moj maz studiuje wiec w tym czasie moze byc z mezem no i mieszkamy z tesciami razem. I tutaj podono jest nie dozwolone zeby matka poszla do pracy jesli dziecko nie ma roku- wiec tutaj bedzie skierowane pytanie na policji jutro. :/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
marzenie,no nic nie pomaga Maz wrocil z pracy i zabiera mnie zaraz do centrum handlowego. Zrobimy jakies zakupy i pochodzimy troche Tak myslalam,ze do pol roku mozna skladac dokumenty. Carla,to rozumiem juz czemu tak pozno wszystko. Samemu to jednak jest ciezko
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
kasiar12-mozna isc do pracy jak dziecko nie skonczylo roku
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok