Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
55 Postów
bu bubu
(DrGreve)
Nowicjusz
Ja też miałam pobódkę o 7 heh na jedzonko ale u takiego malucha 22 potem 3 i 7 to itak fajnie. Ja już wiem jak walczyć z ulewaniem mi pomaga dawanie po 50ml i podnoszenie bo moj łapczywie je głodomorek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Witajcie mamusie...podjelam kolejna probe pisania teraz bo mala doleciala do kompa i jakims sposobem usunela caly moj post a ja tak nie lubie sie powtarzac o tym samym....wiec streszcze wszystko.... moze zapanowac maly haos

Starszej corce wprowadzilam posilki jak miala 5,5miesiaca...zaczelam od jablka...starlam na tarce i podalam kilka lyzeczek..a jak do nastepnego dnia jej nic nie bylo to podawalam tak dlugo az sama nie chciala juz jesc nic jej nie bylo...karmiona byla tylko piersia wczesniej i nie przepajana...

Mlodszej zaczelam podawac jak miala 3miesiace...a kaszka mleko zageszczalam jak miala 2miesiace...u niej zaczelam podawac herbatki ale tu juz musialam uwazac i czekac na reakcje...bo nawet po mleku NAN dostala alergii...z ta alergia bylam u lekarza..dostala masc na to i nic..miala robione testy itp i nic..wiec sama stwierdzilam ze to przez mleko...zmienialam jej na rozne tutaj ze sklepow az w koncu trafilam na Holle... wiec mleko i kaszka z tej firmy i jej przeszlo

Blad robilam nie podajac jej wody.. ale zalapala po tygodniu bedac w przedszkolu..tak samo juz zasypia sama w wozku na dworze moja mala coreczka jest juz PRZEDSZKOLACZKIEM!

bardzo sie balam tego zasypiania i wody... ale zalapala w domku jednak innaczej jest...mala klade do lozeczka, ona sie obraca na brzuszek i lulka a w wozku juz sie tak nie da...

Siostrzyczki wracajace z przedszkola

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
p.s. teraz to nie wiem ktora mama jest ktora... nie rozumiem powodu zemiania przez was nickow... ja nie zamierzam tego robic po takim dlugim czasie pobytu tutaj... ale to nie moja sprawa... pozdrawiam i milego weekendu zycze

mi moja mala zagwarantowala pobudke juz po 4 nad ranem no ale zasnela wczoraj po 18
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
magdalena_d84 , slodka focia no i gratulacje z powodu przedszkolaczka, super
o 4? niezle Julka tez takie numery czasem robi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
No aga31 wstala sobie przed 5 ale to tak zazwyczaj albo wczesniej. Ale super bo juz o 20.30 dostaje butle i o 21 juz spi.No a jak wstala o 5 to poszla jeszcze na godzinke spac wstala przed 7 i nie chcialo sie jej spac juz...siedziala ogladala mjakmilosc heh a mama umyla sobie wtedy naczynia Film sie skonczyl mala zjadla i spac hehe.

OO gratulacje dla przedszkolaka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Cześć
M bylismy wczoraj w Oslo po paszporcik i trzeba czekac około 4 tygodni na niego teraz. Max lot samolotem spał w jedną i drugą stronę więc wszystko było dobrze

A po powrocie do domku mimo tego, że ciagle spal w podrózy to padł o 22 i wstał o 7 rano czyli przespal pieknie 9 godzin
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
41 Postów

(Kiki86)
Nowicjusz
To fajnie Magdalena ze nie zamierzasz zmieniac nicku, natomiast mi jak bedzie sie chcialo bede miec codziennie inny To tylko forum przyszlosci z nim nie wiaze Dziewczynki fajnie wyszly, Nadia by do nich swietnie pasowala w tych samych adidaskach

AK wczoraj Emma wypila 120ml herbatki to pierwszy raz tak duzo
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Tuptusiowata napisał:
Cześć
M bylismy wczoraj w Oslo po paszporcik i trzeba czekac około 4 tygodni na niego teraz. Max lot samolotem spał w jedną i drugą stronę więc wszystko było dobrze

może szybciej by Max dostał norweski paszporcik?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Jasta nie rozumiem Twojego postu. Możesz jasniej?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Tuptusiowata napisał:
Jasta nie rozumiem Twojego postu. Możesz jasniej?
czy nie łatwiej, w kulturalniejszych warunkach i szybciej było by wyrobić Maxowi paszport norweski?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok