Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Już jest! Polsko-norweski

Kalendarz 2025

Sprawdź
Autopromocja
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Ja dawalam tyle ile Julka chciala pic. A jadla co godzine po 40 ml. I do tej pory tak ma ,ze je czesto a malo. Ma 8 miesiecy i dalej wstaje do niej w nocy nawet po 4 razy I zyje
No i nie dopajalam niczym do 6 miesiaca. Ale to dlatego,ze moje dziecko je bardzo czesto wiec nie bylo takiej potrzeby
Wera, to jest cos na ksztalt kaszki I jest bez zadnych dodatkow smakowych. Z tego co wiem to hit u dzieci. Mowie na nia mieszanka wybuchowa, bo Julka az podskakuje jak ja je www.nestlebaby.com/no/baby_nutrition/pro...amp;num=10&pci=1

ta co podala myggen jest z dodatkiem kukurydzy i ma wyrazniejszy smak. Julka jej nie lubi.

Ania, ja przyzwyczajalam od 3 miesiaca. Dawalam Julce mleko z lyzeczki. I teraz cala miseczke kaszy zjada w tempie ekspresowym

anetak24 , jeszcze raz gratulacje i nie stresuj sie Bedzie dobrze Milej podrozy do Polski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Ooo dobrze wiedziec Aga to ja w takim razie tez zaczne probowac powoli z malym jedzenie z z lyzeczki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Ania, pewnie,ze ucz To taka przydatna umiejetnosc,he,he Emilek pewnie szybko zalapie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
Dominika Dacka
(dominika_ddd)
Nowicjusz
bunt dwulatka ja chyba tego nie przezyje!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty

(an75ka)
Wiking
Witam wszystkie mamuśki! Fajnie, że jesteście bo juz sie martwiłam że zadna z Was nic tu nie napisze.Czytam was od bardzo dawna ,ale dopiero teraz postanowiłam cos napisac.Jesteście fantastyczne i oby tak dalej Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty

(an75ka)
Wiking
[file] Witam wszystkie mamuśki!:) Fajnie, że jesteście bo juz sie martwiłam że zadna z Was nic tu nie napisze.Czytam was od bardzo dawna ,ale dopiero teraz postanowiłam cos napisac.Jesteście fantastyczne i oby tak dalej:) Pozdrawiam:)
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Dominika ja nie pomoge w bunciedwulatka bo to jeszcze hen hen przede mna ale duzo cierpliwosci zycze
an75ka witaj w gronie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
dominika_ddd napisał:
bunt dwulatka ja chyba tego nie przezyje!!

Dasz radę to naprawdę mały pikuś

Pogadamy za rok
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
Dominika Dacka
(dominika_ddd)
Nowicjusz
mam nadzieje, ze dam rade! lekko nie jest ale nie ma co narzekac, pogoda sie poprawia wiec zmecze Mala na dworze to nie bedzie mala sily buntowac sie Milego i pogodnego dnia!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
41 Postów

(Kiki86)
Nowicjusz
AK a ja nigdy nie uczylam jesc dzieci z lyzeczki, przyszedl czas na stale pokarmy i bez problemu jadly z lyzeczki, niczego nie musialam ich uczyc

Moja cora nic nie chce pic a jest na sztucznym mleku i troche mi to sie nie podoba
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok