Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
Uuuu w koncu

My juz dzis po spacerku. W koncu mamy troszke sloneczka. Chociaz troszke cieplej mimo zimnego wiatru. mala jeszcze spi sobie za oknem hihi. Meczymy sie ciagle z katarkiem. Juz tydzien ale na szczescie juz jest coraz lepiej, i moze sobie na dworze pospac a i na dworze sie tez calkiem inaczej oddycha.

Mala juz ma zaraz 3 msc i 2 tyg, a wcina jabluszko, marcheweczke i gruszke. Marchew na poczatku slabo jej wchodzi bo nie slodka ale pozniej sie rozkreca. Zaczelam jej troszke wczesniej dawac i w helse nie mowila ze zle. I tak nie wyglada na swoj wiek to moze smakowac juz powoli. Oczywiscie nie dostaje calych sloiczkow choc pewnie dala by rade, tylko ze 2, 3 lyzeczki male. Nie placze, kupki ma normalne wiec mozna dawac juz witaminki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
73 Posty
Aneta Kubacka
(anetak24)
Początkujący
Dzień dobry
Widze, zę jakąś afere przegapiłam. Pisałam Wam ostatnio o mojej ciąży i o tym że mnie przybiła. Teraz już jakoś ogarnęłam to wszystko. Siedze sobie w Trondheim u mężulka i wyciszam się, niestety od 2 dni mam plamienia i się martwie naszczęście jutro lece do Polski i mam nadzieje że mój gin mnie obejrzy. Tu na stałe planujemy zjechać w lipcu.
Ciąża mnie przybiła bo ja sama w Polsce z 3 dzieci , studia, dom itp... Planowaliśmy dziecko ale za jakeiś 5 lat. Narazie niemówimy nikomu bo jakoś sami chcemy sobie wszytsko poukłądać i niechcemy słuchać ględzenia innych...
Dziękuje za miłe słowa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
hej anetak24 ja mieszkam 70km od Trondheim.
gratuluje bobasa, wszystko sie pouklada nie ma co zalowac jak juz sie stalo oby z toba i malenstwem bylo dobrze! powodzenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
Dominika Dacka
(dominika_ddd)
Nowicjusz
ale fajnie, ze znowu tu jest fajnie! czytalam WAS od kilku miesiecy, ale od niedawna odzywalam sie! super, ze to miejsce sie odradza po burzy!! milego popoludnia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
55 Postów
bu bubu
(DrGreve)
Nowicjusz
w końcu można coś spokojnie napisać...
ja też usunęłam swoje roczne konto bo miałam dość draki i ubliżania mi przez ANDZIEOSLO szkoda nerwów było.

Dziewczyny mały mi ciężko kupki robi jak ja mam mu dawać herbatkę? przed mleczkiem czy po? jak się przepaja dziecko???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Ja podaje herbatke przed mleczkiem-maly jej nie lubi ale na kilka razy zawsze cos tam jednak wypije i wtedy mleczko zeby zapic herbatke
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
55 Postów
bu bubu
(DrGreve)
Nowicjusz
na opakowaniu pisze 100ml od 3 miesiecy a dla mniejszych dzieciacków w zależności od potrzeby. Moj ma 2 tygodnie to rozrobić mu 100ml i dać tyle ile sam zechce?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
Dominika Dacka
(dominika_ddd)
Nowicjusz
mysle, ze powinnas zrobic 100ml i niech pije ile bedzie potrzebowal, a pewnie duzo nie wypije i jesli karmisz piersia to sama tez mozesz pic ta herbatke, zawsze z pokarmem Malutki wypije i herbatke
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Dokladnie tak moj ma 2,5 miesiaca i codziennie na wieczor robi mu 100 ml ale zadko kiedy tyle wypija
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
K. Myggen
(myggen)
Wiking
Ja tez witam, mimo ze udzielalam sie wczesniej... Mam nadzieje zetu znow bedzie normalnie . Ja tez uwazam zeby dac mu tyle ile chcesz Moja miala 2 miesiace jak dostala kaszke bo chciala jesc co godzine
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok