Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Już jest! Polsko-norweski

Kalendarz 2025

Sprawdź
Autopromocja
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
dzieki za linki dziewczyny Ostatnio moj maz kupil sobie taka kaszke bo lubil w PL podjadac czasem od 8 msc taka z bananem i gruszka. To musze powiedziec ze w ogole nie smakowalo mu i ja jak posmakowalam to tez mnie wykrecilo, moze dlatego ze malo wyrazne ale bylo czuc smaki. W sumie to dla dzieci wiec mi nie musi smakowac.
Musze zobaczyc ta od 4 msc bo dla starszych widzialam fakt.
I tak nie bede jeszcze zageszczac mleczka bo mala je dobrze i rosnie bo miala poltora tyg temy 3 msc i 7kg:0
u mnie Viki tez od razu z lyzeczki jadla
A tak podtrzymuje sobie butle hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
witaj an75ka

Co do 2 latek i trzylatek pewnie nie jest latwo...a co bedzie jak beda nastolatkami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Marta moj maly tez nie chce pic herbatki ale sumiennie podaje mu ja codziennie wieczorem raz koperkowa a raz rumiankowa za kazdym razem podaje mu jak jest glodny to wtedy chetnie chwyta butle ale po chwili wypluwa bo mu noe smakuje wtedy odczekuje chwile i znow probuje i tak sytuacja sie powtarza-znow wypluwa i po chwili znow szuka w ten sposob maly wypija 100 ml z czego czesc wypluwa a czesc cieknie mu bokiem ale efekt jest bo zawsze po tym robi upragniona kupke
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Hello my friends!!!!

Lyzeczka tez nie uczylam jakos specjalnie po prostu zaczelam podawac jedzenie to jakos szlo..
Moj maly tez sie trzesie na widok akurat tej Havregrøt med ris og hvete co podalas Aga
A od jakiegos czasu podaje mu taka Mild havregrøt med banan og bringebær ona jest od 6 miesiaca ale tez mu tak smakuje. Zaczelam juz mu podawac te od 6 miesiaca bo przeciez 5,5 miesiaca to blizej szesciu niz czterech miesiecy hihi
O herbatce u nas mozemy zapomniec. Ale wode podaje w butelce tak najbardziej tylko po to zeby sie nauczyl pic z niej. To taki ma zapal jak ja tylko widzi i sam ja sobie trzyma i wklada-tylko mu ja podaje,silacz moj Ale co z tego jak tej wody przez caly dzien ubywa zaledwie pare kropli hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
55 Postów
bu bubu
(DrGreve)
Nowicjusz
ja dziś dam swojemu herbatkę zobaczę co z tego będzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Kamila Papis
(kamila2)
Nowicjusz
Ja tez kupilam te sama kaszke co podala Aga od 4 mies ale jeszcze nie probowalismy.
Za to rozrobilam polska z morelami troszke rzadka i wypila cale 150ml

A co do herbatek to daje 2 razy dziennie i wypije nawet po 90ml
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Kamila Papis
(kamila2)
Nowicjusz
A i dziewczyny mam prosbe chce kupic spacerowke i bylam teraz w Polsce ogladalam w sklepach i na Allegro i wszystkie maja male kolka. Ja na moje gorki pasgorki musze miec duze pompowane

Moze macie jakies fajne linki do wozkow to bardzo bylabym wdzieczna jakbyscie podaly na watku co warto a co nie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
kamila2 napisał:
A i dziewczyny mam prosbe chce kupic spacerowke i bylam teraz w Polsce ogladalam w sklepach i na Allegro i wszystkie maja male kolka. Ja na moje gorki pasgorki musze miec duze pompowane

Moze macie jakies fajne linki do wozkow to bardzo bylabym wdzieczna jakbyscie podaly na watku co warto a co nie...

Ja mialam super wózek, ale to był cały zestaw gondola, spacerówka i foteli.. Jak przypomnę sobie ta firmę to zalukam czy maja same spacerówki.

Wózek dosłownie sam jeździł, swietnie się nim skręcało i był nie do zdarcia na "cudownych" bytomskich chodnikach, sciezkach itp.

Przede wszystkim wystrzegaj się piankowych kółek!! A wózek najwygodniejszy jest dla dzieciaka jak ma zawieszenie "na paskach" ( nie wiem czy tak to się fachowo nazywa).

postaram sie znaleźć tego mojego producenta..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Kamila Papis
(kamila2)
Nowicjusz
Wera1517 dzieki sliczne za linki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok