Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
44 Posty
Kamila Papis
(kamila2)
Nowicjusz
Jasna ja tez mam wozek gondola spacerowka i fotelik i bardzo ciezko sie nim jezdzi sa niby obracane kola sprzodu ciut lepiej sie skreca ale pomimo tego jest ciezko
Tak to jest jak sie kupuje wozki ktore ladnie wygladaja a nie sa dobre w urzyciu i tak jak mowisz najlepsze te na paskach mialam dla pierwszego dziecka to mozna bylo takim wozkiem jechac i na koniec swiata.

Ale bede wdzieczna jezeli znajdziesz tego producenta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
www.ewozki.eu/item/439/wozek-tako-ballil...funkcyjny-nowosc.htm

ja kupilam taki wózek, masz do wyboru wielkość kół i my wybralisme te największe i są pompowane i u nas po gorkach i pagórkach swietnie sie jezdzi i super dziaja amortyzatory

Moj Max kazdej nocy coraz dłużej śpi. Dziś zasnął o 00.30 i wstał o 7.30 wiec powoli mamy sukces
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Kamila Papis
(kamila2)
Nowicjusz
Dziekuje dziewczyny za dobre rady i linki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Kamila Papis
(kamila2)
Nowicjusz
A u mnie wszystko powywracalo sie do gory nogami...

Jak mala spala mi 3 razy dziennie po 2-3 godziny tak teraz po 3 tygodniowym pobycie w Polsce dziadki ja tak rozpiescili noszac na rekach, ze teraz spi po 30min i niechce lezec sama tylko na rece masakra jakas

Ale mam nadzieje, ze powoli wrocimy do naszego dawnego rytmu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
tuptusiowata ten wozek to czym jes obszyty? to jakis zamsz?
kamila ustawi sie wszystko. My teraz lecimy za tydz do PL 1 raz z mala to tez ja kazdy wynosi procz babci bo od wczoraj lezy w szpitalu ze zlamaniem w 3 miejscach kostki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
a co do wozkow to ja mam 3w1 jest tez swietny w prowadzeniu a gorki mam wielkie...
ale juz bym nigdy nie kupila 3w1 bo fotelika na stelaz nie nakladam. Wolala bym juz kupic 2w1 i wygodny porzadny fotelik
czaje sie na ten www.ewozki.eu/item/652/wozek-x-lander-x-...rolki-model-2012.htm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Kamila Papis
(kamila2)
Nowicjusz
Miejmy taka nadzieje ze wszystko wroci do normy hihi

juz od 45min spi zobaczymy jak dlugo jeszcze...

I zyczymy babci szybkiego powrotu do zdrowia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
zaneta k
(Versace)
Wiking
Aga31- mam pytanie do tej kaszki którą podałaś.....widze,że jest ona od 4 miesiąca a moja mała za tydzień skończy 3 mies. więc chciałam zapytac jak myslisz czy mogła bym jej już zagęszczać mleczko tą kaszką?jesli tak to w jaki sposób i jakimi proporcjami,czy nie trzeba czasem wymienić smoka przy butelce na wiekszy?
Mała pije mleczko modyfikowane no i niestety je co godzine
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Olivus to Twoja niunia prawie jak moj Emilek moj sie urodzil 3 lutego i tez sie nie moge doczekac kiedy zacznie jesc cos poza mlekiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
A co do wozkow to ja mam teutonie spirit s3 i jestem mega zadowolona jest lekki zwrotny i funkcjonalny tylko gondolka juz niedlugo bedzie mala ale spacerowka rozklada sie na plasko wiec najwyzej wczesniej zacznie z niej korzystac no i jest mozliwosc wczepiania fotelikow co tez jest przydatne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok