Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
619 Postów
Wyjadacz
lece rayanairem i tam pisze na karcie ze dziecko do 2 lat moze miec tylko wozek cos do jedzenia i picia wiem ze w wizzair tez tak pisalo
co do wszystkich nosidelek lozeczek turystycznych itp to trzeba zaplacic jako bagaz specjalny tak kiedys wyczytalam na stronie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Ja jak lecialam to mieli w kartonie duzo folii do pakowania i nawet sami mi zapakowali ladnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
aga 31 czyli obsługa fajna lot sie udał my lecimy 27 kwietnia do Polski ma nadzieje ze tez wszystko bedzie oki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
dziewczyny a jak nie bede brała wózka do samolotu to czy mogę zabrać fotelik samochodowy ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Halas wozka do samolotu nie da sie wziasc mozesz nadac go na bagaz lub pozostawic przy samolocie. Rowniez z fotelikiem mozesz tak samo zrobic mozesz tez na bagaz nadac jedno i drugie jako 2 w 1. Najlepszym rozwiazaniem to wziasc dziecko w nosidelko jest wygodniej. Ja podroz samolotem z dziecmi przerabiam juz od wielu lat i juz wszystkiego probowalam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Monika,tak,lot byl udany. No moze z jedna niespodzianka,hi,hi Zycze tego samego Ale bez niespodzianki oczywiscie
Marta, racja Ja tak zrobilam i to bylo dobre rozwiazanie. Fotelik na bagaz a dziecie w nosidlo Skorzystalam z Twoich rad
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Jupiiii dziewczyny
Wszedzie dobrze ale w domu najlepiej hihi Tylko troszke nas nie bylo a czuje sie jakby minelo sto lat
Wczoraj wrocilismy no i Natan zaliczyl pierwszy lot samolotem
Na lotnisku w Gardermoen wozek oddaje sie nie tam gdzie sie bagaz nadaje tylko na stanowisku F chyba.. oni powiedza gdzie isc. Przy tym stanowisku stoi koles i pakuje wozek jesli ktos nie ma torby na wozek,ktora ogolnie moge polecic bo moja sie sprawdzila
A sam lot hmm... u nas wszystko bylo oki do czasu wejscia na poklad bo tam zanim oni ruszyli z miejsca to Natan zdazyl sie juz znudzic i sie rozplakal na maxa,nawet cyca nie chcial uspokoil sie jak tylko ruszyl samolot z miejsca wiec przy startowaniu juz spal mi na reku.Obudzil sie w polowie lotu i od tamtej pory tylko sie smial i krzyczyal z radosci-na szczescie Lezal sobie na srodkowym siedzeniu miedzy mna a mezulkiem bo w jedna i w druga strone mielismy caly rzad dla siebie.
W drodze powrotnej smial sie caly czas a rozplakal z kolei przy wyjsciu z samolotu hahaha
Potwierdzam ze podczas lotu torebka na wymioty wygrywala z kazda inna zabawka hihi
I chyba malego zawialo na koniec na lotnisku bo dzisiaj od nocy katar-nie z tej ziemi i charczenie zamiast oddychania-masakra..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
DZIĘKI DZIEWCZYNY DARIS DUŻO ZDRÓWKA DLA MALUSZKA
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Daris - zdrówka dla Natana
my lecimy za niecałe 2 tygodnie, tylko z wozkiem, bez fotelika, bo ten pozyczylismy w PL
I też mamy zamiar Ide transportowac po lotnisku w nosidelku, jesli tylko poduszke jej juz bedziemy mogli zdjac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Dzienks dziewczyny
Ja tez wzielam nosidelko swoje ale uzywalam go tylko zeby dojsc na lotnisko i tyle
Pozniej Natan na rekach caly czas bo w nosidelku nie chcial...za duzo sie dzialo
Nastepnym razem wozek posle swoja droga w torbie pod poklad a fotelik samochodowy wezme na poklad teraz jak lecialam to jedna dziewczyna tak zrobila i wygladalo to oki A moj maly w foteliku to non stop by spal hihi Dowiedzialam sie ze jesli samolot nie jest pelny to za darmo mozna wziasc fotelik na poklad a jesli pelny to przy kupnie biletow wystarczy kupic jedno miejsce wiecej i fotelik umiescic na tym miejscu-wiec super sprawa,chyba tak bede robic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok