Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
kasiar bo ty to nie blondynka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Hehe dobre ale dzieki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
O rety dziewczyny to ja myslalam ze o jawy po szczepieniu sa od razu zauwazalne... Moj Emilek wczoraj mial szczepionke i po niej prawie wogole nie spal-zasypial na 30-40 minut i budzil sie z takim samym placzem jak przy wbijaniu igly:/ dzis tez prawie caly czas na cycu wisi i jest strasznie marudny:/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Kamila Papis
(kamila2)
Nowicjusz
Witam wszystkie mamusie
Mam takie pytanie do AK83 ty lecisz we wtorek do Polski czy tez do Goleniowa??? o 13.15???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Do Goleniowa lece tak o 13:15
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Kamila Papis
(kamila2)
Nowicjusz
To super bo ja tez lece moze sie poznamy
Ale zaczne od poczatku tez jestem mamusia prawie 3 miesiecznej dzidzi czytam te forum juz prawie od 1,5 roku i nigdy nie odwazylam sie napisac moze brak odwagi hihihi. No ale coz zawsze musi byc ten pierwszy raz...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
No to super bedzie okazja zeby sie poznac moj Emil w takim razie jest w podobnym wieku urodzil sie 3 lutego ja lece sama z maluszkiem wiec towarzystwo nam sie na pewno przyda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Kamila Papis
(kamila2)
Nowicjusz
a czy bierzesz wozek i fotelik do samochodu???
Bo ja dzwonilam i sie pytalam wozek jest gratis i fotelik mozna wziasc na poklad jezeli nie przekracza wielkoscia bagazu recznego wiec dla mnie super i nie trzeba dziecka nosic na rekach pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Kamila Papis
(kamila2)
Nowicjusz
Ja tez lece moze nie sama bo jeszcze z synkiem 12 letnim to zawsze jakas pomoc bedzie hihi a maz doleci w wielka sobote moja mala urodzila sie w Sylwestra a termin mialam na 2 stycznia skubana nie chciala poczekac byla ciekawa sylwestrowych wystrzalow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Ja nic ze soba nie biore bo wozek w polsce juz rodzice pozyczyli a maz jedzie autkiem z fotelikiem kupilam sobie tylko nosidelko--chuste bardziej jak torba wyglada mam nadzieje ze wystarczy bo w sumie w samolocie to dzidzia i tak musi na kolanach siedziec:/ do zobaczonka w takim razie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok