Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Daris - nie pomyslalam o funkcjach uzytkowych fotelika na pokladzie, tylko o transportowych hihihi
W takiej sytuacji to rzeczywiscie dobry pomysl
jelsi trzeba brac fotelik oczywiscie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
My wrocilismy a mama wlasnie mowila ze 20 stopni w Szczecinie buuuuu
Ale u nas tez cieplutko dzisiaj faktycznie-tyle ze ja dzisiaj nie bylam na spacerze-poczekam do juterka bo tak mi szkoda Natana jak mu sie tak ciezko oddycha ze szokkkkk... za to okna mamy pootwierane Uwaga uwaga teraz bede sie chwalic ide skladac karuleze ktora juz przyszla do nas a o ktorej mowa byla nooo z jakies kilkaset stron wczesniej teraz juz bedzie hahahahahahaha Wrzuce wam dziewczyny zdjecie wiecie gdzie-zeby nikomu postronnemu zal d... nie sciskal jupiii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
hi,hi
Daria, prawda, cieplo jest ,ze szok
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
POGODA JEST REWELACYJNA OSKI SIE OBUDZIŁ UDAŁO SIE MAMA GO NIE PRZEGRZAŁA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Ida tez kima na tarasie jedynie pod kocykiem ))
mam nadzieje, ze taka wiosna sie juz utrzyma
i tu i w pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
My juz po drugim spacerku - pogoda u nas piekna

No to czekamy na to zdjecie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
My też będziemy szli jeszcze na drugi spacerek
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Hehe dziewczyny ale sie jednej osobie tu nudzi dobrze ze sie ma w znajomych baaardzo dobrego informatyka, ktory sprawdzil ze nasze minusiky ida z jednego komputera o tym samym IP od roznych uzytkownikow hehe dobre co nie ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Kamila Papis
(kamila2)
Nowicjusz
Hej mamuski jak tu milo i spokojnie od wczoraj i mysle ze tak juz zostanie
moje pytanie bedzie do Daris wyczytalam ze lecialas do Goleniowa i zastanawia mnie choc czesto tez latam wlasnie tam ale nigdy nie zwracalam uwagi czy sa te wozki ktore sie przewozi bagaze??? teraz bede leciec z malym dzieckiem i troszke bedzie trudno z dzieckiem w foteliku i wszystkimi bagazami w rece... Z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
239 Postów

(FOTOGRAFIK)
Stały Bywalec
kasiar12 napisał:
Hehe dziewczyny ale sie jednej osobie tu nudzi dobrze ze sie ma w znajomych baaardzo dobrego informatyka, ktory sprawdzil ze nasze minusiky ida z jednego komputera o tym samym IP od roznych uzytkownikow hehe dobre co nie ?

O so chodzi bo troszkę nie w temacie jestem...

Poza tym siema Laski Zapytanie mam... Czy może znacie kogoś kto się zawodowo zajmuje rozliczeniami, bo zbliża się termin walki o to co nam nie słusznie zabrali...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok