Reklama

Rata w Norwegii już od618kr

Sprawdź ratę

Usługa realizowana przez DigiFinans.no | Priseksempel: Eff. rente 15,82%, 100 000 kr. over 5 år, etablering 950 kr., Tot. 142 730 kr.

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Ines, my tez ! 1 maja lecimy ze Stavanger do Berlina. Niedlugo te wielgachne lotnisko otwieraja, bo juz nam wiadomosc przyszla, ze jak bedziemy wracac 7 czerwca do Norwegii to z nowego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
No my będziemy leciec Norwegianem ale dat konkretnych jeszcze nie znamy bo nie jestesmy pewni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
W Norwegian jest ok. Ja lubie latac tymi liniami. Bo w Ryanair czuje sie jak sardynka w puszce,he,he
Milych lotow dziewczeta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-12  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Hehe ja tez lece norwegianem i to juz w ten wtorek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Kamila Papis
(kamila2)
Nowicjusz
I ja tez juz tylko zostaly 4 dni hihihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
A im blizej tym bardziej panikuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Ja na katar i kaszel polecam inhalacje z soli fizjologicznej jesli chodzi o niemowle i oklepywanie pleckow. Bardzo pomagaja takie inhalacje i nieszkodza poprawa jest szybko widoczna. Inhalacje sa duzo lepsze i zdrowsze od kropli czy spray do nosa. Naprawde swietna sprawa!
Jakis czas temu Emma mi sie pochorowala myslalam ze skonczy sie zapaleniem oskrzeli lub w gorszym wypadku zapaleniem pluc jedno i drugie dobrze mi znane jesli chodzi o dzieci. Emma miala problemy z oddychaniem, bardzo sie krztusila gdy kaszlala ale lekarze zgodnie twierdzili ze infekcja jest tylko w gardle. Inhalacje jej bardzo pomogly po tygodniu juz prawie nie bylo sladu po beeeeee chorobsku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Moj maly ma juz katar chyba ze 2 tygodnie:/ ale nie ma zadnych innych objawow tylko jakos 2-3 razy dziennie musze mu duzego glutka wyciagnac i jest ok wiec nie wiem czy cos z tym robic czy nie:/ lekarka powiedziala ze poki nie ma kaszlu ani goraczki to nie grozne:/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
A jak robisz te inhalacje?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
no, to prawda, ze norwegian jak na tanie linie to ma dobre warunki i tak 'normalnie' jest
my tym razem linia sardynek lecimy
no, ale nikt nie obiecywal luksowow hihihi, jakos damy rade

wlasnie Marta jak robisz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok
Цей сайт використовує файли cookie

Наш сайт використовує файли cookie для оптимізації роботи, аналізу трафіку та персоналізації контенту й реклами відповідно до ваших уподобань. Згідно з вимогами Google, ми використовуємо режим згоди, який дозволяє вам контролювати, які дані збираються та обробляються. Ви можете надати згоду на всі категорії файлів cookie або керувати своїми налаштуваннями. Більше інформації ви знайдете в нашій Політиці конфіденційності.

Необхідні

Ці файли cookie необхідні для функціонування сайту і не можуть бути вимкнені в наших системах. Вони встановлюються у відповідь на ваші дії, такі як налаштування конфіденційності, вхід у систему або заповнення форм. Ці файли не зберігають жодних персональних даних.

Аналітичні

Аналітичні файли cookie дозволяють нам вимірювати трафік сайту та аналізувати, як користувачі ним користуються. Це допомагає нам покращувати роботу сайту та адаптувати його контент. Ми використовуємо Google Analytics у режимі згоди, який діє відповідно до ваших уподобань. Якщо ви не надасте згоду, Google Analytics обмежить збір та обробку даних.

Маркетингові

Маркетингові файли cookie використовуються для персоналізації реклами, яку ви бачите як на нашому сайті, так і на сайтах партнерів. Завдяки їм реклама є більш релевантною та відповідає вашим інтересам. Google Ads працює відповідно до режиму згоди, який підлаштовує рівень персоналізації реклами до ваших налаштувань. Ви можете вирішити, чи хочете ви, щоб ваші дані використовувалися для персоналізованої реклами.

Відхилити всі
Керувати налаштуваннями
Підтвердити вибір
Прийняти всі