Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
AK83 to dasz mi znać jak się leciało Norwegianem z synusiem bo ja zawsze latałam Wizzairem a Norwegianem bedzie pierwszy raz w dodatku z dzieckiem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Magdalena Adamczyk
(ANDZIAOSLO)
Początkujący
Ktores z was nie umieja ustapic i widocznie delektuja sie aferami na mn Niektore z was depcza nanie po pietach by ja wysmiewac i ja osmieszac na innych watkach Naprawde tesknicie za tym aby sie klocic,wyzywac i kpic?????Jak tak to znow moze sie tu zrobic niemilo ale tym razem dzieki mnie i kilku dodatkowym osobom a uwierzcie mam tu sporo przyjaciol Zamiast sie cieszyc ze tu zapanowal spokoj to nadal szukacie zaczepek i sytuacji by nanie dokuczyc lub ja wysmiacPostawie sprawe jasno- albo sie uspokoicie i odczepicie albo sie tu skoncza mile rozmowki o lotach do Polski i ponownych chwaleniach nowymi zdobyczamiLepiej to dobrze przemyslcie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Ja lece sama z synkiem wiec dam znac jak mi poszlo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Acmy lecimy juz za 2 dni juupiii no i niestety jak to pisałyscie liniami dla sardynek hahhahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
miało byc a my a wyszło acmy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Kamila Papis
(kamila2)
Nowicjusz
ANDZIAOSLO a ty co adwokatem NANY jestes czy cos
Kazdy jest tutaj dorosly i robi na co ma ochote i nikt nie bedzie mowil czy mam kolegowac sie z Nana czy nie bo to nie przedszkole I nie strasz tu nikogo swoim Gangiem Olsena bo nikt sie Ciebie nie boi.
A z tego co widac NANA przestala sie udzielac na tym watku i chyba jest jej z tym dobrze a co widac to tobie sie nudzi i szukasz zaczepki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Sara b
(Niewidzialna34)
Nowicjusz
Dziewczyny naprawde psujecie spokoj na mn tym ze nawet poza tym watkiem zaczynacie ublizac i wysmiewac innych Nie popieram takiego zachowania bo spokoj jest chyba wazny prawda?Juz tu byl taki spokoj i nawet nana przestala tu wchodzic bo nawet dla niej to chora sytuacja byla a widze ze czepiajac sie jej poza watkiem znow mozecie spowodowac to ze tu bedzie nieladnie,bo czytam i widze ze sie nany kumpela wkurzyla i jak z nia pisalam to mi napisala,ze jak nie przestaniecie to sie znow forum rozkreci dlatego weszlam by zobaczyc co napisala
Tez mam dosyc tego co robicie i jak bedzie trzeba to pomoge im bylebyscie zrozumialy,ze nie warto sie klocic i niszczyc atmosfery
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Sara b
(Niewidzialna34)
Nowicjusz
Skoro kazdy moze tu pisac co chce i ty nowa droga kamilo jestes za tym by taka tu panowala atmosfera jak Andzia pisze to gratuluje madrosci bo dlugo tu nie pobedziesz jak sie to rozkreci bo mamuski znow ucieknaA pozatym kto ci sie kaze kolegowac z nana co?Czytaj uwazniej bo widze ze masz z tym problemyJesli jestes bezstronna to po co sie wcinasz?Ja juz bezstronna nie jestem bo dosyc tego uzywania na nanie nawet poza tym watkiem Dala spokoj z forum,nie udziela sie tu,nie pisze tu nic wiec po jaka cholewke sie jej czepiacie poza watkiem?Naprawde nie macie rozsadku w glowie a Gang Olsena jest imponujacy w swym skladzie z tego co wiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
Mój mąż leciał w poniedziałek Norwegianem do Oslo i mówił, że te nowe samoloty mają teraz więcej miejsca niż te stare, że jest jeszcze lepiej niż było. Ja tu do NO latalam czesto jak w PL sie jeszcze uczylam, do mężą bo on tu jest juz dłużej bo średnia szkołę tu zaczynał to fajnie mi sie latało. W ogóle ja uwielbiam latać!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Kamila Papis
(kamila2)
Nowicjusz
Niewidzialna to co piszesz to jest zabawne dla mnie
Bo nikt tu nie mowi ze dokuczanie Nanie jest zabawne ale popatrz sobie na wczesniejsze posty POLKI i ANDZIOSLO kiedy pisaly nie przyjemne rzeczy na inne mamusie z tego forum to dlaczego nie zaregowalas na nie tak jak reagujesz teraz
Dla mnie ta sprawa jest zamknieta bo nie stoje po niczyjej stronie jestem bezstronna bo nie wypowiadalam sie od poczatku w tej sprawie to i teraz nie bede sie wypowiadac kto ma racje pisze tylko co ja mysle.
A wroce jeszcze do wypowiedzi ANDZIOSLO jak wypisywala niemile teksty na inne mamuski to nikt jej nie straszyl swoimi przyjaciolmi bo nie potrzebowal wsparcia tak jak chyba ona potrzebuje na tym koncze te rozmowe koniec kropka...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok