Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Myslalam, ze dyskutujemy tu ogolnie o sosialklienter (w ramach artykulu z VG) a nie o jakis konkretnych osobach.

Ogolnie jezeli chodzi o zabieranie dzieci przez BV - czasami zabiejaja oni dzieci slusznie, czasami nieslysznie. Czasami zabieraja dzieci, ktore nie potrzeba wcale zabierac, czasami nie zabieraja dzieci choc powinno sie je zabrac. Czasami opieke nad dziecmi dostaja odpowiedni ludzie, czasami komletni lajdacy. Niestety w BV pracuja tylko ludzie z ludzkimi bledami i uprzedzeniami i czasami zabieraja ludziom dzieci bez powodu. Czasami tez ci sami ludzie robia bledy i zostawiaja w rodzinach dzieci, mimo ze powinno sie je zabrac.

Rzadko kiedy slyszy sie, ze BV robi cos dobrze - mysle ze to w ramach zasady: jak dobrze, to nikt sie nie skarzy, no bo o czym wtedy pisac. Dokladnie jak ze wszyskim.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty
Lukasz .
(Blok)
Stały Bywalec
czy mogłabyś przytoczyć jakiś paragraf jak można zwolnić BV z tajemnicy zawodowej, pytam w kwestii formalnej, bo to jest bardzo ważny wątek, który poruszyłaś AnnaDoro.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
68 Postów

(olaf1)
Początkujący
uuuu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Wiking
TY ESTERO I BÓG!!! TY NIE ROZUMIESZ CO PISZESZ! TY NIE ZDAJESZ SOBIE SPRAWY CO ZROBIŁAŚ DZIECIOM I MNIE! JA I MOJE DZIECI URATOWAŁY CI ŻYCIE I TY KOBIETO DOSKONALE O TYM WIESZ! ILE JESZCZE MOŻNA KŁAMAĆ ESTERO! MOŻE JESZCZE NIE DZIŚ! MOZE JESZCZE NIE JUTRO! ALE WIEM ŻE KIEDYŚ PRZYJDZIE SPRAWIEDLIWOŚĆ I NIE BĘDZIESZ PŁAKAĆ TYLKO WYĆ TAK JAK JA BEZ ŻADNEJ POMOCY IGNOROWANY , JA NIE ROZUMIEM DLACZEGO JESZCZE TAKIE POTWORY ŻYJĄ I JESZCZE MAJĄ ODWAGĘ POWOŁYWAĆ SIĘ NA BOGA!MODLĘ SIĘ ŻEBY NIKO,JORDAN,I KAMIL NIGDY NA SWOJEJ DRODZE NIE SPOTKAŁY TAKICH POTWORÓW JAK WY I UCIECZKA DO NORWEGII NIC WAM NIE POMOŻE KIEDY KAŻDY SIE TAM NA WAS POZNA I POZNA CAŁA PRAWDĘ! ESTERO DLACZEGO BOŻE DLACZEGO WIDZIAŁAŚ JAK TE DZIECI KOCHAM........................
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Wiking
Opóżniony w rozwoju! SAMA JESTEŚ OPÓŻNIONA I TO NIE TYLKO W ROZWOJU! WIESZ CO TO DZIECKO PRZECHODZIŁO CZY WY BYDLAKI POTRAFICIE TO ZROZUMIEC! JLE JESZCZE TYCH KŁAMSTW,TRZY LATA Z NIM BYŁEM KIEDY MI ICH BEZPRAWNIE ZABRALI,NIECH TA CALA ESTERKA OPOWIE CI CAŁĄ ,CAŁĄ, CAŁĄ PRAWDĘ, A POTEM BYDLAKI SIĘ MĄDRUJCIE! WIESZ JAK TO DZIECKO MNIE KOCHAŁO,JAKIM PRAWEM NIE ZNAJĄC CAŁEJ PRAWDY SIĘ WYPOWIADACIE,JAKIM PRAWEM!!!! TO CO CZUJE CO CHCIAŁBYM POWIEDZIEĆ,TO PISANIE NIGDY TEGO NIE ODDA. CHCESZ KOBIETO CAŁEJ PRAWDY DZWOŃ 533856921 A SZYBKO ZMIENISZ ZDANIE O TEJ RODZINCE I O MOICH DZIECIACH KTORE MI ZABRANO JAREK.P.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok