Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

200 Postów

(Kowalscy)
Stały Bywalec
pozazycie napisał:
ankadoro napisał:

Opowiadasz totalne bzury, jak zreszta caly czas. Urzednicy maja obowiazek zachowania tajemnicy zawodowej, ale TY jako klient/petent mozesz ich z tego obowiazku zwolnic w stosunku do twojej sprawy. Ty jakos dziwnym trafem nie bylas zainteresowana zwolnieniem barnevernet z tajemnicy zawodowej w stosunku do twojej sprawy, aby rowniez oni mogli swobodnie wypowiedziec sie. Od dluzszego czasu opowiadasz bzdury i zastraszasz matki bazujac sie na instynkcie opiekunczym kazdej normalnej matki, rownoczesnie wiedzac, ze barnevernet ma zamkniete usta co do twojej sprawy i nie moze udzielic riposty. Dla mnie jest to totalne tchorzostwo.

Mozesz wypunktowac,jakie bzdury, a jaka prawda.
Moze tym razem blysniesz,wiedza w tym temacie.
A i tez uwiarygodnij zrodlo Dziekuje

No dobrze.
Heleno, czy można liczyć na to, że po uprawomocnieniu wczorajszego wyroku, zwrócisz się do BV o zdjęcie tajemnicy zawodowej? Do tej pory, ze względu na dobro śledztwa, nie było to możliwe. Tak przynajmniej zrozumiałem Twoje wcześniejsze wypowiedzi.
Ucięłabyś tym wszelkie spekulacje. Myślę, że wielu rodziców tutaj czeka na to, by się dowiedzieć, jak to wyglądało z drugiej, tzn BV, strony.
Czy tego chcesz, czy nie, ale ciąży na Tobie teraz pewna odpowiedzialność wobec tych ludzi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
Kowalscy napisał:
pozazycie napisał:
ankadoro napisał:

Opowiadasz totalne bzury, jak zreszta caly czas. Urzednicy maja obowiazek zachowania tajemnicy zawodowej, ale TY jako klient/petent mozesz ich z tego obowiazku zwolnic w stosunku do twojej sprawy. Ty jakos dziwnym trafem nie bylas zainteresowana zwolnieniem barnevernet z tajemnicy zawodowej w stosunku do twojej sprawy, aby rowniez oni mogli swobodnie wypowiedziec sie. Od dluzszego czasu opowiadasz bzdury i zastraszasz matki bazujac sie na instynkcie opiekunczym kazdej normalnej matki, rownoczesnie wiedzac, ze barnevernet ma zamkniete usta co do twojej sprawy i nie moze udzielic riposty. Dla mnie jest to totalne tchorzostwo.

No dobrze.
Heleno, czy można liczyć na to, że po uprawomocnieniu wczorajszego wyroku, zwrócisz się do BV o zdjęcie tajemnicy zawodowej? Do tej pory, ze względu na dobro śledztwa, nie było to możliwe. Tak przynajmniej zrozumiałem Twoje wcześniejsze wypowiedzi.
Ucięłabyś tym wszelkie spekulacje. Myślę, że wielu rodziców tutaj czeka na to, by się dowiedzieć, jak to wyglądało z drugiej, tzn BV, strony.
Czy tego chcesz, czy nie, ale ciąży na Tobie teraz pewna odpowiedzialność wobec tych ludzi.

NIE ZNASZ MNIE,ale..
Ja napewno nie zawiode, wszystko co bedzie zgodne z prawem i mozliwe.
Zas BV swoje dowody i zeznania zlozylo, we wniosku do Sadu pl.
Wiem,ze byli nie zadowoleni iz Sad badal ich zasadnosc..no ale coz.

Wyrok jak bedzie prawomocny,wtedy mysle ze....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Dominika Hansen
(Silna Matka!)
Wiking
We wtorek minie doklanie miesiadz odkad chlopcy zostali nam zabrani...
W domu cicho, pusto ....samotnie..
Pewnie zastanawicie sie dlaczego nie bylam w stanie opisywac moich odczuc , stanu i zalu jaki goscil w moim sercu dotychczas ...
Moze poprostu kazda Matka , kazdy Ojciec zada sobie pytanie...
Co by zrobil gdyby stacil swoj najcenniejszy skarb?...SWOJE DZIECKO
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Dominika Hansen
(Silna Matka!)
Wiking
Bez naszych Skarbow zaczyna brakowac tlenu i wszystko coraz bardziej rozmazuje sie...
To juz miesiadz ....
W przyszlym tygodniu czeka nas sprawa w sadzie ...
Przestalam sie juz bac...
Wiem i mam pelna tego swiadomosc , iz bv zmiesza nas , mnie i partnera z blotem ...
Zrozumialam jednak , ze sami tym blotem sie zasypia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów

(ankadoro)
Początkujący
pozazycie napisał:
Kowalscy napisał:
pozazycie napisał:
ankadoro napisał:

No dobrze.

NIE ZNASZ MNIE,ale..
Ja napewno nie zawiode, wszystko co bedzie zgodne z prawem i mozliwe.
Zas BV swoje dowody i zeznania zlozylo, we wniosku do Sadu pl.
Wiem,ze byli nie zadowoleni iz Sad badal ich zasadnosc..no ale coz.

Wyrok jak bedzie prawomocny,wtedy mysle ze....

Znowu lejesz wode Heleno, TY jako klient moglas zwolnic bv. z tajemnicy zawodowej w KAZDEJ CHWILI. Tylko jakos ci to nie na reke...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
ankadoro- Ty ujawnisz sie....
Ups. Avart jak Ty- LECHO,ECHO,CHO,OOOO
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
251 Postów

(broom feie)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
Silna Matka! napisał:
Bez naszych Skarbow zaczyna brakowac tlenu i wszystko coraz bardziej rozmazuje sie...
To juz miesiadz ....
W przyszlym tygodniu czeka nas sprawa w sadzie ...
Przestalam sie juz bac...
Wiem i mam pelna tego swiadomosc , iz bv zmiesza nas , mnie i partnera z blotem ...
Zrozumialam jednak , ze sami tym blotem sie zasypia.

Tylko bez egzaltacji
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Dominika Hansen
(Silna Matka!)
Wiking
Helen ja sie z tad wypisuje , tutaj ......to .....nie sa ludzie!!!!!

Pozdrawiam cieplutko i pamietaj , ze jestesmy z Wami!

Pozdrawiam Estera
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
Silna Matka! napisał:
Helen ja sie z tad wypisuje , tutaj ......to .....nie sa ludzie!!!!!

Pozdrawiam cieplutko i pamietaj , ze jestesmy z Wami!

Pozdrawiam Estera

czasem mam ochote zrobic to samo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok