Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
gabriel napisał:
W całej rozciągłości MASZ RACJĘ ... co do Mojej Osoby ... jednak Tylko Ty i Hilton ... pozostali to tylko POWTARZACZE ... takie małpiszony które małpują to co już zostało powiedziane ... w sprawach -BV-... na tym forum ...a ich wypowiedzi , niczego konkretnego nie wnoszą [/b][/color]
Ach dzieki ci mędrcu za twe slowa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Elise napisał:
gabriel napisał:
W całej rozciągłości MASZ RACJĘ ... co do Mojej Osoby ... jednak Tylko Ty i Hilton ... pozostali to tylko POWTARZACZE ... takie małpiszony które małpują to co już zostało powiedziane ... w sprawach -BV-... na tym forum ...a ich wypowiedzi , niczego konkretnego nie wnoszą [/b][/color]
Ach dzieki ci mędrcu za twe slowa
TEŻ I TAK MYŚLAŁEM , że trzeba było by ten mój końcowy tekst ...jakoś inaczej ująć ...
---
Jednak nie miałem żadnej innej koncepcji poza tą już istniejącą ...
---
Wiesz ..."Elisie"... moim zamiarem nie było pomniejszanie /negowanie , Tobie podobnym Osobom Waszego Wkładu w Edukację ... o -BV- .
Myślałem , że nie weźmiesz tego tekstu do Siebie ...
CÓŻ myliłem się ...
Bywa

---
Nie potrafię aż tak składnie , wyłuszczać każdego szczegółu w danym problemie , by nie urazić Osób , które naprawdę przybliżają zasady formalnego Życia w Norge .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Gabriel, nie sadzilam, ze wezmiesz moj komentarz na powaznie, ot takie sobie pisanie prawie o polnocy. A tak na serio - za to cie lubie, ze piszesz co myslisz choc wiesz, ze to nie zawsze takie popularne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Dominika Hansen
(Silna Matka!)
Wiking
BOG DAL MI PRAWO BYCIA MATKA!

JEZELI DO TEMATU SIE NIE NADAJECIE , TO WYPRASZAM!!!!

Jest to moj ostatni komentarz tutaj do postaci , ktore nie sa w tym temacie w stanie sie wypowiedziec!

Szkoda tutaj dla was miejsca i waszego straconego czasu !!!!!!

Zapraszam natomiast jak najbardziej osoby , ktorym temat bv jest bliski ....

ZAPRASZAM LUDZI , MATKI , OJCOW I RODZINY

Nie mam zamiaru pochylac glowy przed osobami , ktore sa plytkie .....

Dla mnie was tutaj nie ma , mozecie zalaczac filmy debilne dodam , komentarze na tym samym poziomie WY POPROSTU TUTAJ NIE ISTNIEJECIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ZEGNAM ZIMNO I OZIEBLE TYCH NIE LUDZI!

NATOMIAST WITAM NORMALNYCH

POZDRAWIAM SILNA MATKA!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Dominika Hansen
(Silna Matka!)
Wiking
ZAPRASZAM ROWNIEZ DO PISANIA PRYWATNYCH WIADOMOSCI
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
401 Postów

(gama28)
Wyjadacz
Estera, powodzenia dziś i każdego następnego dnia! Walczcie dla dobra waszych chłopców. Mam nadzieję, że znajdziesz w sobie wystarczające pokłady siły!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
ja korzystając z okazji składam najserdeczniejsze życzenia :abyście wspólnie , całą rodziną
spędzili nadchodzące święta ,trzymam kciuki za Was !!!
Powodzenia !!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
Silna Matka! napisał:
BOG DAL MI PRAWO BYCIA MATKA!

Jak dal prawo to uwazam, ze powinien interweniowac!! Warto zlozyc reklamacje na opieszalosc.

Jest to moj ostatni komentarz tutaj do postaci , ktore nie sa w tym temacie w stanie sie wypowiedziec!

Wracasz jak terminator, choc to mial byc ostatni raz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
401 Postów

(gama28)
Wyjadacz
Optimus, oby głupie komentarze nie odbiły ci się kiedyś czkawką.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
gama28 napisał:
Optimus, oby głupie komentarze nie odbiły ci się kiedyś czkawką.

Pierwszy byl mam nadz. sarkastyczny. Drugi dotyczyl tego, ze juz obiecywala koniec swojej dzialalnosci na forum a tymczasem wraca jak feniks.

Nie ocenim zasadnosci jej komentarzy ani tym bardziej sensownosci. Ale jezeli sie odgraza, ze koniec to niech konczy.

Czytalem wiele glupszych i nic sie nie dzieje z autorami w sensie prawnym. Jezeli natomiast masz na mysli jakas kare od istoty nadprzyrodzonej za komentarz niepoprawnie polityczne, to zapytaj sama siebie kto tu sie wyglupia?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok