markus napisał:
Okazuje się,że nie jest łatwo wymyślić jakieś konkretne pytania jak się nie wie co ktoś mówi,ale spróbujmy.Na początek może coś z poleceń poniedziałkowych podczas rozdzielania zadań na najbliższe dni. np. W tym tygodniu kontynuujemy prace przy szalowaniu stropu.
- x i y otwierają ścianę szybu windowego, klatki schodowej , zewnętrzną nośną.
- a i b przygotowują zbrojenie dla x i y
- koledzy z Adecco kontynuują wykonywanie obstawki z barierkami dookoła szalowanego stropu.
- Pozostali kontynuują swoje rozpoczęte prace.
- Zwracajcie uwagę na dokładne usytuowanie otworów w stropie oraz przestrzeganie przepisów bhp
- Betonowanie ścian ok. godz .13.30.
Mam nadzieję ,że nie zanudzę Cię Basiu takim tematem .M
Ale dales mi zadanie
- nie wszystko potrafie zrozumiec ani po pl. ani po no. , ale cos tam moge ci pomoc :
- x og y åpner veggen til heisesjakten , gangen og ytre bærevegg
- a og b forbereder armeringen til x og y
- arbeidere fra Adecco fortsetter å utføre avsperring med ( provisoriske) rekkverk rundt forskalet dekke
- resten fortsetter sine påbegynte arbeidsoppgaver
- vær påpasselig med nøyaktig plassering av åpninger i taket og følg arbeidsmiljøloven
- betongvegger ca. kl. 13.30
Mam nadzieje, ze troche pomoglo
Okazuje się,że nie jest łatwo wymyślić jakieś konkretne pytania jak się nie wie co ktoś mówi,ale spróbujmy.Na początek może coś z poleceń poniedziałkowych podczas rozdzielania zadań na najbliższe dni. np. W tym tygodniu kontynuujemy prace przy szalowaniu stropu.
- x i y otwierają ścianę szybu windowego, klatki schodowej , zewnętrzną nośną.
- a i b przygotowują zbrojenie dla x i y
- koledzy z Adecco kontynuują wykonywanie obstawki z barierkami dookoła szalowanego stropu.
- Pozostali kontynuują swoje rozpoczęte prace.
- Zwracajcie uwagę na dokładne usytuowanie otworów w stropie oraz przestrzeganie przepisów bhp
- Betonowanie ścian ok. godz .13.30.
Mam nadzieję ,że nie zanudzę Cię Basiu takim tematem .M
Ale dales mi zadanie

- x og y åpner veggen til heisesjakten , gangen og ytre bærevegg
- a og b forbereder armeringen til x og y
- arbeidere fra Adecco fortsetter å utføre avsperring med ( provisoriske) rekkverk rundt forskalet dekke
- resten fortsetter sine påbegynte arbeidsoppgaver
- vær påpasselig med nøyaktig plassering av åpninger i taket og følg arbeidsmiljøloven
- betongvegger ca. kl. 13.30
Mam nadzieje, ze troche pomoglo