Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

tłumaczenie - Norwegia

Czytali temat:
(742 niezalogowanych)
3 Posty
Krzysztof Perankiewicz
(krzysztof_pierwszy)
Wiking
Witam gorąco
Zna ktoś dobrego tłumacza lub biuro tłumaczeń w Polsce, które może przetłumaczyć stronę internetową z języka norweskiego na język polski, to bardzo pilna sprawa, będę wdzięczny za każdą pomoc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Olga Lipowska
(łolga)
Wiking
Ja zlecałam tłumaczenie dokumentów ze szwedzkiego na polski jakiejś dużej firmie. Sprawdzę, jak się nazywali i czy norweskim też się zajmują i odpowiem jeszcze w tym tygodniu o ile nie jest to bardzo, bardzo pilne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Krzysztof Perankiewicz
(krzysztof_pierwszy)
Wiking
Mam jeszcze troszę czasu więc będę ci łolgo wdzięczny za pomoc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Katarzyna Jakubowska
(Katarzyna)
Stały Bywalec
Pracowałam dłuższą chwilę w Biurze Tłumaczeń więc troszkę wiem jak to funkcjonuje. Norweski jest dość kłopotliwym językiem, nie wszędzie znajdziesz tłumaczy. W Warszawie oczywiście najwięcej. No i trochę to będzie kosztowało, bo płaci się za każdy znak ze spacją napisany po norwesku.

Z Wa-wy polecam panią Annę Borówkę, jej namiary znajdziesz wpisując hasło lista tłumaczy przysięgłych w necie.

Powodzenia!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
221 Postów

(Veileder)
Stały Bywalec
krzysztof_pierwszy napisał:
Witam gorąco
Zna ktoś dobrego tłumacza lub biuro tłumaczeń w Polsce, które może przetłumaczyć stronę internetową z języka norweskiego na język polski, to bardzo pilna sprawa, będę wdzięczny za każdą pomoc.

Napisz, o jaka strone chodzi i ile bedzie z tym pracy. Byc moze bede mogl ci pomoc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Maria Kowalska
(Kwiatuszek)
Wiking
Ja też kiedyś miałam ten problem Musiałam przetłumaczyć dokumenty z języka polskiego na norweski. Obiło mi się kiedyś o uszy coś o firmie FATIX, chyba w pracy. Sprawdziłam w internecie coś na temat tej firmy i postanowiłam zaryzykować. Nie wiedziałam co z tego wyjdzie ale gdy otrzymałam tłumaczenia byłam zadowolona, wszystko miałam zrobione szybko i dobrze, a nawet w dobrej cenie. Myślę że byłbyś zadowolony z tej firmy. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Olga Lipowska
(łolga)
Wiking
No i sprawdziłam! To było biuro tłuczeń Fatix. Wbrew temu, co pisze tu Katarzyna nie było aż tak tragicznie drogo. Życzę powodzenia z tłumaczeniem!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Katarzyna Jakubowska
(Katarzyna)
Stały Bywalec
, bardzo się cieszę, że pieniądze nie wyszły za duże. Ja pisząc moją wypowiedź miałam na myśli wysokość kwoty patrząc okiem kogoś kto w PL mieszka i tam zarabia. Na polskie warunki zawsze inaczej się przelicza niż dla kogoś kto jest tu w NO i zleca w PL tłumaczenie...

pozdrawiam ciepło
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Krzysztof Perankiewicz
(krzysztof_pierwszy)
Wiking
Dziękuję wam wszystkim za pomoc. Skorzystałem z biura tłumaczeń FATIX i jestem naprawdę zaowolony, rzeczywiście nie było tak bardzo drogo, a tłumaczenie zrobione jest profesjonalnie i w przystępnym terminie. Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok