Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

PODANIE O AZYL POMOCY JESTEM Z POLSKI !!!! - Norwegia

Czytali temat:
dawid szymczak g....l garncarz Pawel Syposz Magda M. Lucy Lucy Mariola ... GENERAL1 Darek1234 Grzegorz Makiewicz Maciej Trzcinski AnnaFizia Lukasz Chrast (13754 niezalogowanych)
52 Posty
azyl soker
(azyl soker)
Nowicjusz
co mam roić???

otóż mam problem ponieważ chcę złozyć podanie o azyl w Norwegii, ale nie wiem jak to zrobić ?? , teraz mieszkam u kolegi w Oslo w baraku blaszanym o wysokim standardzie , i on mi mówił że możemy się starać o azyl obydwaj >
jak go dastanmiemy posiądziemy takie same prawa jak Norwedzy i może za parę lat dotaniemy paszporty .

teraz pracujemy firmie która zajmuje się porządkami na ternie całego oslo i okolicach , jest tam jeszcze kilka wolnych miejsc pracy , stawki normalne za godz. 400 nok średnio a w weekendy 50% więcej

pomóżcie nam --- z wielką życzliwością pozdrawiamy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
93 Posty
Początkujący
a po za wami w rodzinie to wszyscy są zdrowi?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
52 Posty
azyl soker
(azyl soker)
Nowicjusz
jak nei wiesz jak się za to zabrać Radku to nie odpowiadaj, oczekuje tylko poważnych odpowiedzi. pzdr
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
93 Posty
Początkujący
a na jakiej podstawie chciałbys ubiegać się o azyl?

www.udi.no/Norwegian-Directorate-of-Immi...l-topics/Protection/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
Moze rodzice sa z afryki...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
93 Posty
Początkujący
ta chyba z buszu i pewnie jeszcze na drzewach siedzą
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
52 Posty
azyl soker
(azyl soker)
Nowicjusz
Ponieważ mam ciężką sytuację w Polsce, materialną i rodzinną... to są powody dla ktorych o ten azyl mogę sięstarać.... tylko co dalej zrobić? w NAV-ie już byłem. I kolega mówi, że oni mówią że to nie tu i muszę iść do UDEI? a gdzie to wogle jest pisałem w googlach i nie ma?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
93 Posty
Początkujący
to idź do wróżki to ci może powie. Bo na tym forum to raczej nie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
azyl soker napisał:
Ponieważ mam ciężką sytuację w Polsce, materialną i rodzinną... to są powody dla ktorych o ten azyl mogę sięstarać.... tylko co dalej zrobić? w NAV-ie już byłem. I kolega mówi, że oni mówią że to nie tu i muszę iść do UDEI? a gdzie to wogle jest pisałem w googlach i nie ma?

Dziekuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
52 Posty
azyl soker
(azyl soker)
Nowicjusz
z czego się tak cieszysz? pewnie jesteś tu trollem bo nie rozumiem jeśli nie chcesz mi opd normalnie to nei pisz nic.. już wiem UDI jutro idziemy z samego rana bo mam wolne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok