Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(1388 niezalogowanych)
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
marianekk napisał:
[quote][quote]Yatsek napisał:
[quote]PiotrRxxxxx napisał:
Yatsek napisał:
a

dobrze, ze wujezdzam stąd w sierpniu (na stałe) , tzn.prawie....

Jak juz ci sie znudzi pobyt na wsi szoferzyno to bedziesz znow calowal norweska ziemie niczym sam Wojtyla.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
marianekk napisał:
Yatsek napisał::
juz??? za rok dwa samo przeciez pierdolnie...[/quote]

bede bywał, wiec bede tez miał okazje obserwoac upadek "giganta"

zaraz zabiora kase na dzieci, potem zasiłki, dopłaty do kredytów, zwrot podatku(pendler) i żegnaj gienia.....[/quote]
to tez.... ja to mysle ze raczej nieruchomosci spadna na leb i szyje i cala ta banieczka prysnie... norki sie zesraja ze strachu i wtedy dopiero sie zacznie... socjal to male miki...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Piotr Roxxxxx
(PiotrRxxxxx)
Wiking
marianekk napisał:
PiotrRxxxxx napisał:ry nie zna ojczystego jezyka!
Tu juz takich mameł i pseudofachowców dostatek!

Klepie biede mowisz? Ciekawe skad tak mnie dobrze znasz. haha
Obrazasz kogos kogo nie znasz unosisz sie niepotrzebnie emocjami. JEstes niezrownowarzony psychicznie? Wlasnie ze wzglendu na osoby jak Ty trenuje Boks i chodze na silownie to swietnie odstresowuje po cierzkim dniu w pracy przydalo by sie to Tobie zamiast pisania farmazonow. PS Siedz w Norzegii i nie wracaj [/quote]

zamiast boksu potrenuj ortografie i gramatyke, bo gamon jakich mało!
Jak juz uda ci sie tu przyjechac(w co wątpie), ale gdyby jednak, to napisz gdzie i kiedy, a chetnie sprawdze twoje mozliwosci w boksie, jak i siłe twoich mięsni

Bywaj analfabeto![/quote]

Jak pisalem chetnie podejmuje wyzwania. I co ze niby mam sie bac kurwa jakiegos Frajera ktory przyjechal do Norkow pokazywac jaka to z niego jest kurwa strach mnie oblecial znam ja takich kozakow, jesli mam dobrze rozumiec to wyzywasz mnie ? Pytam zeby to bylo jasne. Pewnie z kolegami bo sam sie bedziesz bal. Dobra rada: Zacznij lapac kadycje bo za kulkiem jej nie zrobisz. Badz pewien ze ja mam czas by tempic takie chuj wie co; dziadostwo. Marianekk z gnoju powstales i w gnoj sie obrucisz. Amen
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Piotr Roxxxxx
(PiotrRxxxxx)
Wiking
hehe o dziwo nie, wystarczylo miec troche wiedzy. W dzisiejszych czasach matura to nie ta stara matura. Dzis 75proc nie dostac z podstawy mat fiz pol ang rus geo his itd. to wstyd no bo 3 lata sie uczyc to mozna niektore podrenczniki na pamienc znac. Caly czas jest teraz wkuwanie na pamiec tak samo na studiach tu to dopiero bezsens uczysz sie czegos co w wiekszosci i tak Ci sie nie przydaje masz sucha teorie a zero praktyki. Powinno sie stawiac na innowacje, pomysly studentow i wykladowcow, wiecej praktyki ogolnie ujmujac pomuc mlodym ludziom w kreowaniu kariery a nie jak teraz szkolenie nowego pokolenia bezrobotnych imigrantow. Socjologow, psychologow, politologow, filozofow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok