Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(1388 niezalogowanych)
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
PiotrRxxxxx napisał:
Twoja odpowiedz nie wnosi nic do tematu, w zwiazku z tym jesli nie masz nic ciekawego do napisania na temat to czemu odp? Poza tym jak bys sie nie domyslil to wiem o moim niskim poziomie jezyka polskiego. (Patrz na poziom Prezydenta RP to jest dopiero wstyd ) , nie pucuje sie wyksztalceniem tylko informuje gdyz zadalem pyt. dot. studiow w Norwegii a jezyki ktore znam podalem bo myslalem ze beda przydatna informacja. Pozdrawiam!

mnie uczono, zeby równac do najlepszych, a ciebie jak widac do ...lamusów!

na chuj ci norwegia, zamiast francji ???????????????

Klepiesz tam biede, ledwo zipiesz i chcesz dac drapaka tutaj....
Ale nie bardzo wiesz jak to napisac, zeby lipy nie było.....
Zwykły z ciebie pan Nikt, wiec spierdalaj do nikąd poligloto, który nie zna ojczystego jezyka!
Tu juz takich mameł i pseudofachowców dostatek!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Piotr Roxxxxx
(PiotrRxxxxx)
Wiking
Ogolnie mysle wyjechac z Tad Mieszkalem w kilku regionach, tam gdzie pojawiaja sie polskie firmy zatrudniajace za minimalna tam sie zaczynaja kradzierze, rozruby(znam to srodowisko od srodka i nie raz na budowie mieli narzedzia ze tak powiem nie swoje) no i co najgorsze pracownicy zgadzajacy sie na prace za minimalna krajowa psuja rynek pracy no bo powiedzmy ze firma X oddelegowuje 300 pracownikow do sektora budowlanego i placi im 45euro netto do 60euro za dzien (sytulacja z mojego miasta ) no to jak taka osoba jak ja placaca podatki tu we francji, prowadzaca dzialalnosc ma z nimi konkurowac? Ja staram sie wykonywac prace wedlug okreslonych normami standartow jakosci bo odpowiadam prawnie i finansowo za moja prace a oni? Przezes duzej firmy budowlanej liczacej sie w regionie zatrudniajacy pracownikow rumunow polakow portugali wchodzac na teren sklepu widzial na wlasne oczy jak spada na jego pracownikow sufit 3os ranne ze o stratach finansowych i nadszarpnientym dobrym imienu polskich fachowcow nie wspomne!!! . Stawki przez ostatni rok zmalaly o okolo 5-15procent(w zalerznosci od firmy). Jeszcze kilka miesiency temu moglem wybierac dowolnie z ktorymi firmami moge wspolpracowac a teraz trzymam sie dwoch firm ktore nie zatrudniaja pracownikow na zagranicznych umowach. Robi sie gorzej zamiast lepiej ja odczulem kryzys ale naszczescie odlorzylem pieniadze na czarna godzine i albo dalsze studia oczywiscie budownictwo(ale nie w Polsce) lub praca gdzies indziej... Mysle jeszcze nad Szwajcaria, luxemburgem, Dania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
PiotrRxxxxx napisał:
Yatsek napisał:
a przyjezdzaj sobie..... to wolny kraj...

a jaki ma Pan zawod?? ogolny.... hehe

z zawodu jestem ekonomista jesli o to pytasz... poprostu nie widze siebie za biurkem i wybralem taka prace a nie inna ze wzglendu na pieniadze i perspektywe kariery zawodowej jak narazie wychodze na +

no po ogolniaku to na pewno.... i do tego z matura!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Piotr Roxxxxx
(PiotrRxxxxx)
Wiking
marianekk napisał:
PiotrRxxxxx napisał:
Twoja odpowiedz nie wnosi nic do tematu, w zwiazku z tym jesli nie masz nic ciekawego do napisania na temat to czemu odp? Poza tym jak bys sie nie domyslil to wiem o moim niskim poziomie jezyka polskiego. (Patrz na poziom Prezydenta RP to jest dopiero wstyd ) , nie pucuje sie wyksztalceniem tylko informuje gdyz zadalem pyt. dot. studiow w Norwegii a jezyki ktore znam podalem bo myslalem ze beda przydatna informacja. Pozdrawiam!

mnie uczono, zeby równac do najlepszych, a ciebie jak widac do ...lamusów!

na chuj ci norwegia, zamiast francji ???????????????

Klepiesz tam biede, ledwo zipiesz i chcesz dac drapaka tutaj....
Ale nie bardzo wiesz jak to napisac, zeby lipy nie było.....
Zwykły z ciebie pan Nikt, wiec spierdalaj do nikąd poligloto, który nie zna ojczystego jezyka!
Tu juz takich mameł i pseudofachowców dostatek!

Klepie biede mowisz? Ciekawe skad tak mnie dobrze znasz. haha
Obrazasz kogos kogo nie znasz unosisz sie niepotrzebnie emocjami. JEstes niezrownowarzony psychicznie? Wlasnie ze wzglendu na osoby jak Ty trenuje Boks i chodze na silownie to swietnie odstresowuje po cierzkim dniu w pracy przydalo by sie to Tobie zamiast pisania farmazonow. PS Siedz w Norzegii i nie wracaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
Yatsek napisał:
PiotrRxxxxx napisał:
Yatsek napisał:

z zawodu jestem ekonomista jesli o to pytasz... poprostu nie widze siebie za biurkem i wybralem taka prace a nie inna ze wzglendu na pieniadze i perspektywe kariery zawodowej jak narazie wychodze na +

ty nadązasz morda ?

ja sie juz pogubiłem....

z jedenj strony lindefoka ze skalniakiem, tu zas mgr ekonomi po ogólniaku

dobrze, ze wujezdzam stąd w sierpniu (na stałe) , tzn.prawie....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
marianekk napisał:
Yatsek napisał:
PiotrRxxxxx napisał:
Yatsek napisał:

ty nadązasz morda ?

ja sie juz pogubiłem....

z jedenj strony lindefoka ze skalniakiem, tu zas mgr ekonomi po ogólniaku

dobrze, ze wujezdzam stąd w sierpniu (na stałe) , tzn.prawie....

juz??? za rok dwa samo przeciez pierdolnie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
PiotrRxxxxx napisał:ry nie zna ojczystego jezyka!
Tu juz takich mameł i pseudofachowców dostatek![/quote]

Klepie biede mowisz? Ciekawe skad tak mnie dobrze znasz. haha
Obrazasz kogos kogo nie znasz unosisz sie niepotrzebnie emocjami. JEstes niezrownowarzony psychicznie? Wlasnie ze wzglendu na osoby jak Ty trenuje Boks i chodze na silownie to swietnie odstresowuje po cierzkim dniu w pracy przydalo by sie to Tobie zamiast pisania farmazonow. PS Siedz w Norzegii i nie wracaj [/quote]

zamiast boksu potrenuj ortografie i gramatyke, bo gamon jakich mało!
Jak juz uda ci sie tu przyjechac(w co wątpie), ale gdyby jednak, to napisz gdzie i kiedy, a chetnie sprawdze twoje mozliwosci w boksie, jak i siłe twoich mięsni

Bywaj analfabeto!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
marianekk napisał:

z jedenj strony lindefoka ze skalniakiem

Widze, ze co rusz, w jakims watku masz jakis bol istnienia zwiazany ze mna i moim mezem
to dokladnie odwrotnie niz my, my mamy wy........ne na ciebie i twoje sprawy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
Yatsek napisał::[/quote]
juz??? za rok dwa samo przeciez pierdolnie...[/quote]

bede bywał, wiec bede tez miał okazje obserwoac upadek "giganta"

zaraz zabiora kase na dzieci, potem zasiłki, dopłaty do kredytów, zwrot podatku(pendler) i żegnaj gienia.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
Lindemans napisał:
marianekk napisał:

z jedenj strony lindefoka ze skalniakiem

Widze, ze co rusz, w jakims watku masz jakis bol istnienia zwiazany ze mna i moim mezem
to dokladnie odwrotnie niz my, my mamy wy........ne na ciebie i twoje sprawy

ja was tez kocham

Mam wrazenie, ze sie polubimy (powaznie)
I mam tu na mysli tez skalniaka

Nie pisz tylko teraz, ze na pewno nie i ze szans nie ma, bo okłamywanie samego siebie jest najgorsze....
aaaaaaaaaaaaa zycie bywa przewrotne.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok