Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Tomek Fajny Monikka1 (1228 niezalogowanych)
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
marsland napisał:
Witam,

Pozdrawiam wszytkich formułowiczów !
Mam prośbę: szukam osoby która pomoże mi przetłumaczyć CV na norweski. Sam ucze się norweskiego od ponad pół roku i pewnie jakoś sam bym sobie z tym poradził, ale wątpię czy pod względem stylistycznym i gramatycznym będzie to poprawnie napisane...

A po co ktos mialby tlumaczyc twoj CV. Czy jak cie na podstawie tego CV ktos ewentualnie zatrudni, to czy wtedy zalozysz nowy watek: Szukam kogoś kto pojdzie ze mna do pracy i pomoże mi zrozumiec szefa ?!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Grzesiek Nowy
(marsland)
Wiking
A po co ktos mialby tlumaczyc twoj CV. Czy jak cie na podstawie tego CV ktos ewentualnie zatrudni, to czy wtedy zalozysz nowy watek: Szukam kogoś kto pojdzie ze mna do pracy i pomoże mi zrozumiec szefa ?!

Na szczęście w odróznieniu od ciebie niektórzy mają naturalną potrzebę pomagania innym. Nie wszystko musi być za kasę czy przysługę - czasami zwyczajne "dziękuję" znaczy dużo więcej. To że ktoś czegoś nie potrafi lub nie umie to przecież normalna rzecz na ziemi, a z szefem zawsze można dogadać się po angielsku.

Dziękuję osobom które zaoferowały swoją pomoc, postaram się w najbliższym czasie odpisać.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
68 Postów
jan pociecha
(kenaj321)
Początkujący
Tel +47 46399774
e-mail tlumaczno@yahoo.com
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj