Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
oskar_wolny22 (950 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
no happy end
dwie znajome juz sie odnalazly
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
65 Postów

(doska1310)
Początkujący
czytamy ze zrozumieniem...w Oslo a nie w Norwegii.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
doska1310 napisał:
czytamy ze zrozumieniem...w Oslo a nie w Norwegii.

Faktycznie, choc jest to wypowiedz o chwiejnym znaczeniu( logika). Na jej podstawienie nie mozna stwierdzic, ze jestes w Norwegii dluzej niz te 3 tyg.
Pisz precyzyjnie, zanim zarzucisz brak umiejetnosci rozumienia tekstu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
65 Postów

(doska1310)
Początkujący
ale także nie można stwierdzić że nie jestem , będę pisać precyzyjnie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
148 Postów
Joanna Joanna
(LaToszka)
Stały Bywalec
doska1310 napisał:
nie wszyscy Polacy w Norwegi są wrogami innych Polaków.

No właśnie, NIE WSZYSCY
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
doska1310 napisał:
ale także nie można stwierdzić że nie jestem , będę pisać precyzyjnie

Dlatego taka wypowiedz znana jest jako "wypowiedz o chwiejnym znaczeniu" - tak zrob.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
60 Postów
Joanna Jędras
(kropkastopka)
Początkujący
Jasta , masz moralne prawo myśleć zle o innych, ale jeżeli chodzi i ich obrażanie to tego prawa nie masz, wiec scisnij pośladki i wyluzuj. Uwierz mi nie doplacasz mi do życia, i nie robisz na mnie.
pozdrowienia dla kolegi Korwina i Tuska. Proponuje wejść z nimi w komitywe i naprawiać tych zepsutych nie robiących nic nierobów. życzę owocnych efektów
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Irek B
(irko311)
Wiking
Teraz juz wiem gdzie sie chowaly te wszystkie pedalskie ,zalklamane ,moczymordy co chowaja sie po domach i nawet nosa boja sie wystawic aby go nie urwano,jaja to juz napewno straciliscie ciotowate cymbaly,dziewczyna szuka przyjaciol ale to wam sie nie miesci w glowie ,sorry przeciez glowe macie zalana gownem i wylewa wam sie uszami
Nawet mi was nie zal,zaluje jedynie ze nie trafilem osobiscie na was pedaluchy przynajmniej rozrywke bym mial
Czytajac co piszecie tylko wymiociny nasuwaja mi sie na mysl a myslac o was widze jak jestescie dymani przez wszystkich, bitych i ponizanych cale zycie ,tu prubujecie zablysnac?!
Moze lepiej jakis kabaret zalozcie !!!!!!!!!!!!!! mam juz dla was nazwe ,,pedaluchy i cweluchy ,, hahahhahahahahahahhahaaha tylko na tak zalosne wystepy to jedynie takie pajace jak wy sie udadza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Irek B
(irko311)
Wiking
Sorki Kropka za te slowa ale nie moglem juz wytrzymac czytajac ich idiotyczne bzdury,mam nadzieje ze pomino tego udalo Ci sie ,pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
irko311 napisał:
nie moglem juz wytrzymac czytajac ich idiotyczne bzdury
czy ty przypadkiem nie wyglądasz na pedała?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok