Na poczatku kilka slow o mnie. Jestem mezczyzna przed piecdziesiatka na zyciowym zakrecie.
Podczas ostatniego pobytu w Polsce zlozylem pozew rozwodowy i od tamtej pory dokucza mi uczucie pustki i krzywdy. W zwiazku z tym doszedlem do wniosku, ze potrzebuje terapeutki z która moglbym pospacerowac, zwiedzic jakis fragment Norwegii czy zwyczajnie poplywac.
Mieszkam na wschodnich peryferiach Oslo, mam 172 cm i kilka kilogramów wiecej niz bym sobie zyczyl.
Wolny czas spedzam lowiac ryby, jezdac rowerem, ogladajac filmy a ostatnio zabralem sie za nauke norweskiego.
Ponownie wrocilem do kilku ulubionych pisarzy i z przyjemnoscia przeczytalem ponownie "Szcesciarzy" Jefrey'a Archera czy "Perfidie" Lysiaka.
Prosze o kontakt na maila: sparrow03835@gmail.com
Prosze tez o zrozumienie i powstrzymanie sie od zlosliwych komentarzy.
Profil ten zostanie usuniety z forum po pierwszej pomyslnej terapii.
Na koniec dowcip z taaaka broda:
Malzenstwo z dwudziestokilkuletnim stazem kladzie sie spac:
On: Dobranoc, matko czworga dzieci.
Ona: Spokojnej nocy, ojcze jednego.
Podczas ostatniego pobytu w Polsce zlozylem pozew rozwodowy i od tamtej pory dokucza mi uczucie pustki i krzywdy. W zwiazku z tym doszedlem do wniosku, ze potrzebuje terapeutki z która moglbym pospacerowac, zwiedzic jakis fragment Norwegii czy zwyczajnie poplywac.
Mieszkam na wschodnich peryferiach Oslo, mam 172 cm i kilka kilogramów wiecej niz bym sobie zyczyl.
Wolny czas spedzam lowiac ryby, jezdac rowerem, ogladajac filmy a ostatnio zabralem sie za nauke norweskiego.
Ponownie wrocilem do kilku ulubionych pisarzy i z przyjemnoscia przeczytalem ponownie "Szcesciarzy" Jefrey'a Archera czy "Perfidie" Lysiaka.
Prosze o kontakt na maila: sparrow03835@gmail.com
Prosze tez o zrozumienie i powstrzymanie sie od zlosliwych komentarzy.
Profil ten zostanie usuniety z forum po pierwszej pomyslnej terapii.
Na koniec dowcip z taaaka broda:
Malzenstwo z dwudziestokilkuletnim stazem kladzie sie spac:
On: Dobranoc, matko czworga dzieci.
Ona: Spokojnej nocy, ojcze jednego.