Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Kolacja ze sniadaniem - Norwegia

Czytali temat:
(550 niezalogowanych)
2 Posty
Sparrow OLD
(Sparrow66)
Wiking
Na poczatku kilka slow o mnie. Jestem mezczyzna przed piecdziesiatka na zyciowym zakrecie.
Podczas ostatniego pobytu w Polsce zlozylem pozew rozwodowy i od tamtej pory dokucza mi uczucie pustki i krzywdy. W zwiazku z tym doszedlem do wniosku, ze potrzebuje terapeutki z która moglbym pospacerowac, zwiedzic jakis fragment Norwegii czy zwyczajnie poplywac.
Mieszkam na wschodnich peryferiach Oslo, mam 172 cm i kilka kilogramów wiecej niz bym sobie zyczyl.
Wolny czas spedzam lowiac ryby, jezdac rowerem, ogladajac filmy a ostatnio zabralem sie za nauke norweskiego.
Ponownie wrocilem do kilku ulubionych pisarzy i z przyjemnoscia przeczytalem ponownie "Szcesciarzy" Jefrey'a Archera czy "Perfidie" Lysiaka.

Prosze o kontakt na maila: sparrow03835@gmail.com

Prosze tez o zrozumienie i powstrzymanie sie od zlosliwych komentarzy.
Profil ten zostanie usuniety z forum po pierwszej pomyslnej terapii.

Na koniec dowcip z taaaka broda:
Malzenstwo z dwudziestokilkuletnim stazem kladzie sie spac:
On: Dobranoc, matko czworga dzieci.
Ona: Spokojnej nocy, ojcze jednego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
rozumiem, że masz srebro na głowie
a czy oprócz tego posiadasz złoto w kieszeni i stal w rozporku
bo to panie najbardziej interesuje, a nie siwa głowa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Sparrow OLD
(Sparrow66)
Wiking
Nie sadzilem ze dam sie wciagnac w polemike, ale stalo sie.

Nie rozumiem czemu odpowiadasz na anons skierowany do kobiet. Nie masz na co liczyc.

Siwych wlosow nie mam, po prostu jestem lysy. To efekt uboczny wysokiego poziomu testosteronu. Testosteron ma tez wplyw na inne rzeczy - stad poprzednia wiadomosc.

Uprzedzajac Twoje kolejne pytanie: Mam zeby. Wszystkie trzy.

Pieniadze to moj najwiekszy problem. Pogon za nimi, pracoholizm i zwyczajnie brak czasu a potem checi spowodowal rozpad mojego malzenstwa. Praca w Norwegii, obserwacja zachowan tubylcow oraz imigrantow i moje wlasne doswiadczenia pozwalaja wysnuc wniosek, ze nie jest to cos na czym nalezy budowac zwiazek.

Dalsza dyskusje z Toba uwazam za zakonczona. Porzuc nadzieje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Sparrow66 napisał:
Siwych wlosow nie mam, po prostu jestem lysy. To efekt uboczny wysokiego poziomu testosteronu. Testosteron ma tez wplyw na inne rzeczy - stad poprzednia wiadomosc.

a ja słyszałem w polskiej TV, że
z przodu łysieją ci, co to dużo myślą
z tyłu ci, co to dużo dzigu dzigu z kobietami
a z przodu i z tyłu, to ci co to dużo myślą o dzigu dzigu z kobietami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
862 Posty

(maciejko)
Maniak
sparrow a nie myślałeś zeby wrócic do kraju? w nicku masz 66 czyli domyslam sie że to rocznik i wychodzi 48 lat, piszesz że pracoholizm to znaczy że juz zarobiłeś wystarczająco pieniedzy żeby zyc normalnie, w Polce mamy przeciez tyle pieknych kobiet które szukają swojej drugiej połówki ? Po co Ci wiecej koron ? Trzeba przeciez cos zostawic na tym swiecie po sobie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
35 Postów
Emil Sykula
(EmilSykula)
Nowicjusz
nie no bez jaj , facet po 50 szuka panien w necie . Bez jaj panowie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok