Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
15 Postów
NATALIA Mr
(emma098)
Wiking
Dziewczyny!
Zamawialyscie taki album ze strony goboken.no?
Dostalam na meila propozycje zamowienia tej ksiazeczki i albumu za darmo. Niby oferta wazna tylko 10 dni...ale czy pozniej nie beda mi przysylali jakis innych produktow. Zamawialyscie to kiedys?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
41 Postów
Kasia O.
(kasiaiwaldek)
Nowicjusz
a ja mam pytanie...zalogowałam się dzisiaj na libero.no, przed rejestracją było wpisane na stronie, że na dwa miesiące przed porodem dostanę paczkę a później po porodzie...jak się zarejestrowałam to na końcu pokazała mi się informacja, że nie mog być w ciąży jak się rejestruję tylko muszę już mieć dziecko...czy któraś z was wie jak to jest?Czy dostanę tą paczkę? Czy na tych pozostałych stronach mogę się zalogować jak jestem w ciąży czy dopiero po porodzie? pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Goboken jesli zamowilas pierwsza startowa paczkę za darmo, bede przychodzily nastepne już platne w odstepach czasowych. Ksiazeczki wtedy beda odpowiednie dla rozwoju Twojego dziecka. Mozna z tego zrezygnowac, lecz jak nie wiem, bo nie mialam takiego problemu poniewaz nie zamawialam z tego ksiazeczek dla dziecka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Z tego co bylo wczesniej na stronie libero zakladasz swoje konto i odbierasz paczke przed porodem, startowa. Byc może teraz cos się zmienilo w co watpie. Moze zle coś zrozumialas lub wypelnilas, sprobuj jeszcze raz . I ta druga paczka to tylko pielucho majtki na przetestowanie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
anula89
(anula89)
Wiking
guti2 napisał:
Dziewczyny mam pytanko odnośnie rejesteracji dziecka na policji.
Jakie papiery muszę przygotować (coś pisałyście o akcie norweskim ale kurcze ja go już nie mam, mam teraz polski) i chyba najpierw rejestracja przez internet??????

Ja tez mam pytanie w tym temacie, możecie podać link do strony z udi z rejestracją dziecka. I powiedzieć jak to wygląda krok po kroku? Czy tak samo jak przy rejestracji dorosłego człowieka, raczej nie? Chce rodzic w Polsce i po powrocie zarejestrować dziecko tutaj ktoś może podpowiedzieć jak to wygląda, gdzie się udać i co zrobić? Zaznaczę tylko że będzie mi przysługiwać macierzyński z Norwegi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok