Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

przeprowadzka - Norwegia

Czytali temat:
(598 niezalogowanych)
26 Postów
mirka mysielska
(natunia)
Wiking
..ja podjelam decyzje z koncem ub.roku od kwietnia jestem w Norwegii i szczerze polecam,dzieci maja tatusia,ja męża.mamy siebie,a przecież to RODZINA jest największą wartością.teraz ważny jest i pieniądze,ale tu nie można narzekać w przeciwieństwie do naszej kochanej ojczyzny...
no i tu jest jakiś spokój...
który trudno dostrzec w Polsce,może dlatego,że tam się goni praca,pieniadze.tu jest łatwiej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
Marta Andruszkiewicz
(tusiek1985)
Wiking
Witam, ja właśnie kilka dni temu podjęłam decyzję, że chcę się przeprowadzić do Norwegii, mój mąż pracuje tam od stycznia, a ja zostałam w Polsce z dziećmi doszłam jednak do wniosku, że właśnie Rodzina jest najważniejsza, że dzieci powinny mieć ojca, a ja męża, nie gdzieś tam daleko, ale powinien być blisko nas. Dlatego właśnie z końcem tego roku mamy zamiar być już wszyscy razem. Musimy tylko wszystko pozałatwiać - szkoła, przedszkole i pozamykać nasze sprawy w Polsce do końca.
Napisz proszę jak wyglądała Twoja przeprowadzka i jak sobie poradziłaś Ty i dzieciaczki w nowym kraju, w nowym miejscu. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok