Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
w stanie był -- bo widać że sprawny sexualnie także efekty widoczne są--- tylko że może za bardzo myślał inną częścią ciała
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Wiking
hm.. ok, jesteśmy parą młodych i ambitnych ludzi którzy bardzo się kochają więc chcieliśmy mieć dziecko ze sobą. wiedząc że w polsce nie jest kolorowo myśleliśmy o emigracji. ktoś rzucił hasło - wyjedzcie do norwegi tam będzie lepiej pod wzgledem pracy dla was a narodziny dziecka będą łatwiejsze bo państwo wam pomoże jeżeli bedziecie płacić podatki. który z idiotów uważa że staranie się o dobro rodziny w legalny sposób to coś złego lub nieodpowiedzialnego i który mądry wytłumaczy mi jak że skoro chce zarabiać legalnie jestem pasożytem. reasumując Wy też wyjechaliście wiec nie strugajcie patriotów skoro wiadomym jest ze sami byliście na garnuszku obcego państwa.
topic założyłem żeby zweryfikować niepewne informacje o dobrodziejstwach Norwegi do której i tak sie wybieraliśmy więc nie widzę problemu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Wiking
przepraszam za błędy składniowe.pisałem pod wpływem polweki z przedmówcy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
majkir napisał:
hm.. ok, jesteśmy parą młodych i ambitnych ludzi którzy bardzo się kochają więc chcieliśmy mieć dziecko ze sobą. wiedząc że w polsce nie jest kolorowo myśleliśmy o emigracji. ktoś rzucił hasło - wyjedzcie do norwegi tam będzie lepiej pod wzgledem pracy dla was a narodziny dziecka będą łatwiejsze bo państwo wam pomoże jeżeli bedziecie płacić podatki. który z idiotów uważa że staranie się o dobro rodziny w legalny sposób to coś złego lub nieodpowiedzialnego i który mądry wytłumaczy mi jak że skoro chce zarabiać legalnie jestem pasożytem. reasumując Wy też wyjechaliście wiec nie strugajcie patriotów skoro wiadomym jest ze sami byliście na garnuszku obcego państwa.
topic założyłem żeby zweryfikować niepewne informacje o dobrodziejstwach Norwegi do której i tak sie wybieraliśmy więc nie widzę problemu.

a czy jesteście parą mądrych i przewidujących ludzi?? czy kolejność waszych działań nie powinna być trochę inna? wyjazd przez jedno do Norge, znalezienie pracy i płacenie podatków, zorganizowanie jakiegoś kąta do mieszkania dla obojga i na końcu PRZEPROWADZANIE CZYNNOŚCI SŁUŻĄCYCH POCZĘCIU DZIECKA
PS
to nigdy nie pomaga żadne państwo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to trzeba zabrać innym, tym co mają na tyle w głowie, aby coś mieć. to tylko to pier... państwo zabiera tym co myślą głową i daje tym co myślą ...... czym innym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
no no my też mimo że mieszkamy w Norwegii postanowiliśmy że nasze dziecko urodzi się w Australii bo ktoś rzucił hasło ze tam żyje się jeszcze lepiej jak w Norwegii i w Polsce , także mamy plany i nikt nas od tego nie powstrzyma --- ambicja jest ważniejsza od zdrowego myślenia--- a ty majkir to albo nie wiesz co piszesz ,albo o czym piszesz. z reguły wszyscy którzy uczestniczą aktywnie na forum mają trochę więcej do powiedzenia niż ty , i tzw. ,,plecak doświadczeń ,, więc nie ucz ojca dzieci robić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
właśnie dostałem 2 minusy -- jeden to wiem że od majkir a ten drugi to skąd ???? hmmm , pewnie od takiego samego prostaka jak autor postu --- jedynie tyle potraficie i na tym pozostanie ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
powiatowy myśliciel napisał:
właśnie dostałem 2 minusy -- jeden to wiem że od majkir a ten drugi to skąd ???? hmmm , pewnie od takiego samego prostaka jak autor postu --- jedynie tyle potraficie i na tym pozostanie ....

Nie płacz już Wojewódzki....jutro dam Ci Plusika.......
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(TV Norge)
Wiking

Wyjatkowo poratuje, bo niedlugo by Cie do Gminy przeniesiono /chociaz, czy ja wiem, czy by to bylo takie zle?/
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
wcale się tym nie przejmuje , mogę mieć nawet więcej minusów --- o niczym to nie świadczy tylko od płytkości czyjegoś umysłu , może komuś ulży , przynajmniej w ten sposób -- z mojej strony sama krytyka , brak jakichkolwiek pomysłów na życie jak np. u majkir . --- wiem że to się nie podoba nikomu --- i tak mnie to w//a///l//i

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
wcale się tym nie przejmuje , mogę mieć nawet więcej minusów --- o niczym to nie świadczy tylko od płytkości czyjegoś umysłu , może komuś ulży

Widzisz powiatowy i tu sie z Toba zgodze, obserwuje wlasnie jednego takiego kretyna (podobienstwo, wywolane tym okresleniem, do pewnego uzytkownika jest zupelnie przypadkowe ), ktory tak sie spieszy w "punkowaniu" mnie minusami, ze biedaczek zaraz zadyszki dostanie i do roboty nie da rady wstac o 6 rano J
Co do plytkosci jego umyslu, to tego sie bardziej splycic juz nie da
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok