Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Masaż i ćwiczenia dla dzieci! - Norwegia

Czytali temat:
wojciech morawski Katarzyna Iwanicka (706 niezalogowanych)
20 Postów
FysioTeknikk FysioTeknikk
(FysioTeknikk)
Wiking
Witam wszystkich Rodziców!

Piszę ponieważ pracując w NO moją uwagę zwróciła dość niewielka (przynajmniej w kręgu w którym pracuję)profilaktyka wad postawy u dzieci w wieku przedszkolnym i szkolnym.

Jeśli będą Państwo zainteresowani instruktażem ćwiczeń i masażu w profilaktyce wad postawy lub innych problemach motorycznych u najmłodszych,chętnie podzielę się moją wiedzą i pomocą.
Mam duże doświadczenie w pracy z dziećmi i wiele kursów doskonalących umiejętności.
Także masaż Chantala dla niemowląt (bardzo pomocny przy usypianiu i problemach trawiennych maleństwa).
Nie chcę naciągać Państwa na pieniądze-dlatego też oferuję instruktaż nie regularne spotkania-chyba
że na Państwa życzenie.

Wiem że jest zawsze wiele ważnych do załatwienia spraw ale warto zwrócić uwagę na swoją pociechę i upewnić się że rozwija się bez zagrożenia skoliozą czy koślawością kolan-problemami którym można łatwo przeciwdziałać,zwłaszcza u dzieci!

Dziękuję serdecznie za uwagę!
Pozdrawiam
kontakt: aapcia@wp.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Kamila KAMILA
(Kamizu)
Wiking
Witam
A mogę wiedziec czym zajmujesz się konkretnie?
Mój synek krzywi nóżki do środka,czy też zajmujesz się takim problemem?
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
FysioTeknikk FysioTeknikk
(FysioTeknikk)
Wiking
Witam!

Bardzo chętnie spotkam się z każdym dzieckiem z jakimkolwiek problemem postaram się pomóc.
Praca z dziećmi to nie tylko mój zawód ale także pasja-która daje mi satysfakcję i ogromną radość.
Niezależnie od tego czy widzą Państwo jakiś problem czy tylko potrzebują profilaktyki-zapraszam do kontaktu ze mną.
Konsultacja jest całkowicie bezpłatna-mogę do Państwa dojechać (ew. zwrot kosztów dojazdu ok.50 koron)

Pozdrawiam!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok