Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Przyszłe mamy w Stavanger - Norwegia

Czytali temat:
Julita Perucka (1190 niezalogowanych)
45 Postów

(JusCep)
Nowicjusz
Hej z chęcią poznam przyszle mamy ze Stavanger, jestem w 7 miesiącu ciąży i szczerze powiem że brakuje mi takich podstawowych rozmow jak dzieci, ciaża itd... jeśli miałaby ktoraś z dziewczyn ochotę na pogaduchy to proszę o odzew. Fajnie by było pogadać o przygotowaniach i oczekiwaniu na maleństwo. Pozdrawiam wszystkie ciężarówki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Hej, jestem Kasia i mam 1,5 miesieczna coreczke Zuzie , mieszkamy w Stavanger (tasta) i chetnie porozmawiam o dzieciach a w przyszlosci pojde na spacerek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów

(JusCep)
Nowicjusz
hej, fajnie ze sie odezwałas, jeśli chodzi o spacerki to jestem jak najbardziej "za" i ja również mieszkam na Taście, także mieszkamy dosć blisko, pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Ja jestem w piatym miesiacu ciazy, mieszkam na Hundvag
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
A gdzie dokladnie na tascie? bo my blisko budowy tego duzego sklepu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów

(JusCep)
Nowicjusz
Dokladnie mieszkam kolo kampen Skole, jeśli dobrze myślę to ty Kasiu mieszkasz jakieś 2 lub 3 przystanki ode mnie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Nie wiem gdzie to ale maz mi tlumaczyl jakies 7-8 przystankow ale to i tak blisko
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(monisia100)
Wiking
czesc wam mam na imnie Monika mam 20 lat jestem w 27 tygodniu ciaży i z checią poznała bym jakieś mamusie lub przyszłe mamy ze Stavanger lub okolic pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Hej, jestem Kasia, tez mieszkam w Stavanger i mam 20 lat jestem mama prawie 2 miesiecznej Zuzi gdzie dokladnie mieszkasz w Stavanger?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(monisia100)
Wiking
hej dziewczyny wiecie morze czy w szpitalu w Stavanger jest jakiś polski lekarz lub połozna ??? z gory dziekuje za odp
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok