Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

WIOSNA!! Mamy z Oslo!! - Norwegia

Czytali temat:
(1220 niezalogowanych)
12 Posty
Wiola M.
(WiolaM)
Wiking
Hej!! Czy sa jakies chetne dziewczyny na wspolne spacery z dzieciaczkami?? Piszcie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Milla Simonstad
(soleil)
Wiking
Tak jest. Nie jestem polską( estem z Bialorusi), ale studiuje jezyk Polski. Mam dziecko, dziewczynka ( 6 m.) Mieszkam w Oslo, w pobliżu ogrodu botanicznego. Chcialabym spotkać się z innymi matkami na spacery nasze dzieci razem aby spacerovac razem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Wiola M.
(WiolaM)
Wiking
No to niespodzianka!! Ja też mieszkam w pobliżu ogrodu botanicznego nawet czesto tam chodze. zazwyczaj wychodze z synkiem okolo 13 na spacerek, mozemy sie umowic i spotkac ktoregos dnia czekam na wiadomosc i pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Milla Simonstad
(soleil)
Wiking
Hej.

Dobry pomysł, Wiola. Chentne spotkam sie z tobą i twoim synkem. Ja też wychodze na spacer o 13. Ile lat ma twój syn? Czy mieszkałeś w Norwegii długo? Czy możemy porozmawiać na skype, e-mail? Mój nick to jest: igesprocan.
Do zobaczenia, Mila i Nicole Angelica
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Wiola M.
(WiolaM)
Wiking
No to super!! Teraz tylko trzeba ustalic konkretny dzien i godzine spotkania. Mila, moj synek ma 9 tygodni, jest malutkim chlopczykiem jeszcze ja mieszkam w Norwegii 4 lata. Zreszta jak sie spotkamy to wtedy sie lepiej poznamy czekam na propozycje kiedy mozemy wyskoczyc na spacerek razem

Pozdrawiamy Was dziewczynki
Wiola i Krystian
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Wiola M.
(WiolaM)
Wiking
Aha, Mila podaj mi swojego maila bo skype mi szwankuje ostatnio chyba ze bedziemy pisac. a moze jestes na facebooku??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok