Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

czekam i czekam - Norwegia

Czytali temat:
(402 niezalogowanych)
20 Postów
Justyna Matujza
(stynka)
Wiking
czesc dziewczyny mój maly synek sie jeszcze nie urodzil a termin mialam na 17 lipca,tak mu dobrze u mamy w brzuszku,ale mam inne pytanie,czy ktoras z was wie cos na temat szpitala w Lorenskog Akershus universitetssykehus??tak jak wczesniej pisalam mialam rodzic w ullevalu,ale wyszla taka maniana ze nie bede sie rozpisywac na ten temat miłego dzionka kochane kobitki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
92 Posty
Maja00 z
(maja00)
Początkujący
Ja rodziłam na Ullevalu ale koleżanka rodziła w szpitalu na Lorenskog i chwaliła sobie i szpital i opieke wieć bądź dorej myśli I powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Wiking
Czesc moja pociecha tez nie pedziła na swiat 10 dni po terminie.Rodziłam w Lørenskog opieka wspaniała warunki super połozne cudowne ja zaliczyłam 3 (ostatnia okazała sie polka)Wiec nie martw sie o nic bedziesz w dobrych rekach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Justyna Matujza
(stynka)
Wiking
dziękuje za słowa otuchy,,jutro jade na badania,wiec sie dowiem dokladnie co bedzie dalej,kiedy ten moj maluszek wyskoczy...dam znać papa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok