Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Jaki telefon - Norwegia

Czytali temat:
Krzysztof Celejewski Marzena Francuziak luka black Krzysztof Kowalski marcin231 marcin231 Miliutki F (2717 niezalogowanych)
3 Posty
Wiking
Hej planuję zakup telefonu gdzie najbardziej opłaca się kupić w Norwegii telefon?
Jestem tutaj dopiero od 2 miesięcy planuję zostać, może abonament? Tylko nie wiem czy mi dadzą na umowę przez agencję. Nie potrzebuje jakiegoś kosmicznego telefonu może być telefony.znajdzto.pl/mazowieckie/warszaw...peria-e,7434845.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
262 Posty

(oppenheimer)
Stały Bywalec
Abonament dla telefonu? Dobrze się czujesz? Po co Ci to jak nawet nie wiesz czy Twoja firma bemanningowa będzie mieć pracę dla Ciebie za Tydzień. Weź kup na allegro co tam chcesz ktos znajomy Ci przywiezie i masz fajne oferty choćby w mycall Czego więcej potrzebujesz?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Inez Pawłowska
(InezPawlowska)
Wiking
Xperie sie psują, zawieszają i sie nie nadają do surfowania po internecie , grania w gry oraz do robienia zdjec. Jeśli potrzebujesz tel tylko do rozmów to kup sobie Nokię a jak chcesz cos porządnego to polecam iphone 4s albo 5s , ale ja bardziej jestem zadowolona z 4s
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
InezPawlowska napisał:
Xperie sie psują, zawieszają i sie nie nadają do surfowania po internecie , grania w gry oraz do robienia zdjec. Jeśli potrzebujesz tel tylko do rozmów to kup sobie Nokię a jak chcesz cos porządnego to polecam iphone 4s albo 5s , ale ja bardziej jestem zadowolona z 4s
ajfon srajfon... experia ma najlpeszy aparat w telefonach do robiania nocnych zdjec... nawet ta nokia na windowsie z czterdziestoma milionami pixeli nie robi takich fotek..

jak nie wrzucisz jalilbreaka do srajfona to nawet motorola razor jest duzo lepsza buahahahhaha
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Inez Pawłowska
(InezPawlowska)
Wiking
Ja tu nie wspominam lumi , tylko o starszych modelach Nokii które sluza tylko i wyłącznie do pisania smsow i dzwonienia. Naucz sie czytać ze zrozumieniem . Srajfon srajfon .... ps. Zachowujesz sie jak hipokryta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok