Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

FAGBREV - Norwegia

Czytali temat:
(544 niezalogowanych)
2 Posty
Jakub Krzeminski
(Krzemien)
Wiking
Witam .
Poszukuje osób które zdawały wyżej wymieniony egzamin. Interesuje mnie i chciałbym sie dowiedzieć jak to sie odbywa . Miej wiecej wiem o co chodzi ,ale chciałbym dowiedzieć więcej szczegółów. Z racji ilości przepracowanych lat nie muszę zdawać części praktycznej tylko teoretyczną (ka mnie poinformowano) Słyszałem kilka opini ale wszystkie od osób trzecich a nie ukrywam że zależy mi na informacji od osób które same to przeżyły
Za wszelaką pomoc serdecznie z góry dziękuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Krzemien napisał:
Witam .
Poszukuje osób które zdawały wyżej wymieniony egzamin. Interesuje mnie i chciałbym sie dowiedzieć jak to sie odbywa . Miej wiecej wiem o co chodzi ,ale chciałbym dowiedzieć więcej szczegółów. Z racji ilości przepracowanych lat nie muszę zdawać części praktycznej tylko teoretyczną (ka mnie poinformowano) Słyszałem kilka opini ale wszystkie od osób trzecich a nie ukrywam że zależy mi na informacji od osób które same to przeżyły
Za wszelaką pomoc serdecznie z góry dziękuje
nie wiem jak fagberv ale na egzaminie na svenna nie ma zadnej taryfy ulgowej....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok