Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

kto pomoze? - Norwegia

Czytali temat:
Kamil Poletek (392 niezalogowanych)
44 Posty
Olaa Jooooot
(misiaczek1517)
Nowicjusz
witam:] czy mogłby mi ktos napisac podanie do szkoly po angielsku? oczywiscie moge zaplacic .... informacje ktore chcialabym zapisac moge podac na e maila lub gg;] jest to dla mnie bardzo wazne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
misiaczek1517 napisał:
witam:] czy mogłby mi ktos napisac podanie do szkoly po angielsku? oczywiscie moge zaplacic .... informacje ktore chcialabym zapisac moge podac na e maila lub gg;] jest to dla mnie bardzo wazne
A dlaczego po angielsku skoro jesteś w Norge , jeżeli robisz ze siebie buca , to rób to z klasą .
---
Ponadto Tu nie trzeba żadnych Podań , idziesz do wybranej szkoły w godzinach funkcjonowania sekretariatu i zapisujesz się .
Jeżeli są potrzebne jakieś dodatkowe dokumenty , to dostajesz odpowiedni formularz i wypełniasz go zgodnie z treścią .
I tyle .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
misiaczek1517 napisał:

A moze byc po norwesku?
Søknad om skoleplass.
Jeg ønsker med dette å søke en skoleplass hos dere. Bla bla bla.
Vennlig hilsen ,

Zosia Samosia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok