Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
gabrys-zaloz swoj klub,nie bedziesz musial szukac no i regulamin napewno ci podejdzie,no chyba zeby jednak nie pasowal?
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
kryss napisał:
zloz swoj klub...
TOŚ SIĘ WYSILIŁ... pomijając inne Twoje potknięcia ... których nie wymienię , bo nie o to Mi w tym temacie chodzi ...
Zgłoś wpis
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
sie poprawilem-wielkie mi potkniecie.
ten sie nie potyka kto nie chodzi,czyzbys ty......
Zgłoś wpis
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
w lektyce byl noszony?
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
www.yr.no/sted/Norge/Nordland/Bod%C3%B8/Bod%C3%B8/
Czy jest na Forum jakiś czarodziej ... !?
---
Coby odczarować ten upierdliwy ...deszcz ...!

---
Za tydzień jadę do Polski , a auto stoi na kołkach ...i nijak do niego podejść , by fachman zoczył ...co mam w drodze powrotnej kupić by dalej hulało ...
---
Tak przy okazji ...
Jak odblokować przednie koła w Felicji -Skoda ma się rozumieć ...
---
Auto ma ABS ... W żaden sposób nie idzie obrócić kołami ...
---
Czy tą przyczyną może być to iż mam rozkręcony gaźnik i odłączone wszystkie przewody elektryczne ?.
---
Chciałem przestawić i nawet ciągnąc holem nie dało się .
---
Co się dzieje z tym Moim Gratem !?
Zgłoś wpis
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
wezwanie na knoks fela dostala,zalej tloczki wd-40,pewnie juz przyrdzewialy w tym klimacie,pod gume oczywiscie moze pusci,tutaj to czeste jak sie starszego auta dluzszy czas nie uzywa
gaznik i elektryka nie ma nic do tego
Zgłoś wpis
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
Gabriel, a nie byłoby z korzyścią, pod wieloma względami, wymienić tą Twoją "Felcię", na nowszy model ???
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
giovi2 napisał:
Gabriel, a nie byłoby z korzyścią, pod wieloma względami, wymienić tą Twoją "Felcię", na nowszy model ???Pewnie i tak ....
Jednak co Ja bym wtedy miał do roboty...
---
Ponadto Nowe modele , nie są dostępne do Moich narzędzi jakimi jest młotek , siekiera i dłuto...
---
Tam już jest zaawansowana elektronika ... a Ja tego nijak załapać nie mogę ...
---
Moje pierwsze z Duże Fiaty naprawiałem młotkiem i dłutem jako śrubokręt ...
Przy Favoritce było jeszcze podobnie ...
---
Z Felicją już sobie nie radzę ... Jakieś poduszki ...absy...elektroniczne zapłony ... , a co dopiero z innymi modelami ... tam z krawatem i w białej koszuli a i komputer na warsztacie zamiast niezastąpionej siekiery ...narzędzie uniwersalne ...
ECH ...
Zgłoś wpis
64 Posty
Mariusz Ścisły
(Marniusz)
Początkujący
gabriel napisał:

---
Auto ma ABS ... W żaden sposób nie idzie obrócić kołami ...
---
Czy tą przyczyną może być to iż mam rozkręcony gaźnik i odłączone wszystkie przewody elektryczne ?.

ABS jest od tego aby koła się NIE blokowały
Zapewne to coś z tymi kablami, prąd nie dochodzi i koła się nie kręcą (miałem tak w kolejce za bajtla) musisz sprawdzić miernikiem czy jest napięcie na tarczach. Jak nie masz miernika to możesz językiem.
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Marniusz napisał:... musisz sprawdzić miernikiem czy jest napięcie na tarczach. Jak nie masz miernika to możesz językiem.
Z tym językiem to lekka przesada ... Nie te czasy ... Miernik posiadam ...
---
Jednak w wolnym czasie , który posiadam sporadycznie , nieprzerwanie pada ostatnio deszcz , a nie mam żadnej możliwości by grata schować do garażu ...by był suchy....
---
Z tego co widzę , to prędzej śnieg spadnie , niż Ja uruchomię ten pojazd ...
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok