Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
może już najwyższy czas aby zapomnieć o polskim wkładzie do światowej gastronomii - rarytasie- bigosie
symbolu biedy, zacofania, braku smaku i warunków sanitarno-chłodniczych
podobnie jak Norwedzy zrobili to z fårikål
następny w kolejce krzyż, ciepła wódka, wąsy, dżinsowe kurtki, pasztetowa, kaszanka...
czyli w zasadzie cała kultura polska
w Europie jesteta
Zgłoś wpis
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
ankadoro-widac ze w twoim przypadku odmozdzenie przekroczylo juz granice odwracalnosci,a myslenie i napisanie czegos bardziej sensownego sprawia ci ogromny bol,wiec nie wysilaj i nie narazaj reszty szarych komorek na to niemile uczucie bolu kiedy usilujesz cos z nich wydobyc.
moze to tylko spowodowac ostateczne wygladzenie twojego mozgu i po co ci to.
zostan tam gdzie jestes z wlasnym rozumem
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
... psyt...
...PROSZĘ O SPOKÓJ I ŚREDNIĄ KULTURĘ WYPOWIEDZI...!!!
To wolny temat... i każdy może sobie Tutaj bredzić ...co Mu się żywnie PODOBA ... jednak spokojnie ...

CO niektórych , odsyłam do pierwszego Mojego Postu w tym temacie .
---
Innym , życzę owocnych wypowiedzi , zwłaszcza pod Własnym adresem w szczególności.
Zgłoś wpis
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...tylko

gwoli wyjasnienia

nie bez kozery (podswiadomie) zaczales uzywac fioletowego

to wlasnie ten kolor widzisz,codziennie patrzac w lustro

na pochybel...
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
brzydal napisał:
...tylko
gwoli wyjasnienia
nie bez kozery (podswiadomie) zaczales uzywac fioletowego
to wlasnie ten kolor widzisz,codziennie patrzac w lustro
na pochybel...
Całkiem mylna diagnoza .
I od razu widać ... iże jezdeś młody ... stażem , na Tym Forum .
---
Nie chce Mi się tłumaczyć , dlaczego tak a nie inaczej właśnie... jezd... i z czymże taki kolor jezd... zwiąsany ...
Ponadto to nie fiolet od denaturatu...
A PURPURA ODE FORUM...
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Pracując dzisiaj przy kładzeniu papy na stropie , u prywatnego starszego Inwestora , spotkałem się z miłym ...gestem... .
Na śniadaniu w trakcie kurtuazyjnej wymiany zdań ... gdy dowiedział się iż jestem Polakiem , zaczął jak z rękawa sypać , samymi superlatywami na temat Polonii która mieszka w Mojej Wiosce ...
Aż Norg , z którym pracuję razem ...dłużej niż długo... zaczął się dziwić i przyznał się iż tego nie wiedział , Przyznam się ... że i Ja też poza Paroma Miłymi Osobami z Którymi widuję się od czasu do czasu ... też nie wiedziałem o Takich pozytywach Naszych STARSZYCH STAŻEM...Ziomków na Wioskowej Niwie.... Kulturalnej ... Edukacyjnej ... Duszpasterskiej ...A starszy Pan dawał przykłady aż miło było słuchać ...
A przecież Sam jest Protestantem ... niemniej ... Gość szanuje wszystkich którzy działają dla dobra gminy ...

Ba nawet powiedział gdzie Ja mieszkam i.... .... ....ech .
Ani razu , nie przytoczył zdania o negatywie ...jakie panuje w Południowej części Kraju .
---
Naprawdę Miło Mi było ...
Zgłoś wpis
64 Posty
Mariusz Ścisły
(Marniusz)
Początkujący
i pewnie ostatni
Zgłoś wpis
287 Postów

(koalski)
Stały Bywalec
Gabrielowi to umknęło :
Zauważyłem, że Mr Bross /nawiasem z Bodo/ jest 30 000 użytkownikiem MN.

www.mojanorwegia.pl/component/option,com...rProfile/user,34289/

Mr Bross, po nagrodę możesz się zgłosić osobiście
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
koalski napisał:
Gabrielowi to umknęło :
Zauważyłem, że Mr Bross /nawiasem z Bodo/ jest 30 000 użytkownikiem MN.

www.mojanorwegia.pl/component/option,com...rProfile/user,34289/

Mr Bross, po nagrodę możesz się zgłosić osobiście

PO PROSTU MYŚLAŁEM , ŻE teraz tą pałeczkę przejmie Nowy Moderator , jednak jak widać NIC Z TEGO...
---
DZIĘKUJĘ ZA PAMIĘĆ ...
---
FAKTYCZNIE ... niejaki ..."MR BROSS"... Mariusz Domański wstąpił w szeregi Naszej Norwegi o godzinie 22:14:00 dnia wczorajszego ... czyli 29-11-2011roku .
---
Niemniej zakładając , że co najmniej ...10%... użytkowników ... ma po parę kont ... to faktycznie jest nas zaledwie 27004 uczestników ...
---
Co i tak stawia Nas w czołówce czynnych portali o Norwegi
---
...POZDRAWIAM ... NOWYCH UCZESTNIKÓW ... I ... NIE TYLKO...
---
PAMIĘTAJCIE ...dzisiaj śpimy godzinę dłużej ...

HEJ...HEJ...hej
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Czy Ktokolwiek może doradzić... Do Jakiego Wstąpić ...Ogólnodostępnego Klubu ... !? .
---
Nie ważna jest kwota wpisowego.../nic nie ma za darmo...!!!/ .
A może Ktoś już Jest w Klubie ...?
---
Oczywiście chodzi Mi o Kluby Norweskie ...gdzie w statucie , zapisane jest iż uczestnik bierze udział w klubowych spotkaniach , pod KARĄ GRZYWNY //PIĘĆ KAW// za brak udziału w ostatnim spotkaniu ...
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok