Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
bo sa DUPKI

pisza co mysla
zamiast myslec co pisza

z czasem fora staja sie bardziej norweskie od barnewernet
a syndrom stalego bywalca jest nieporzadany

i poprawnosc polityczna bierze gore

po prosty nalezy znac umiar
i wiedziec kiedy nalezy powiedziec DOSC
zapchanej skrzynki PW meili i gadu gadu

bo sie rejestruja ,nawet jednego posta o sobie nie napisza
i w pol godziny od rejestracji wysla ci 5 wiadomosci
,zalatw prace i mieszkanie ,

skonczylem podstawowke w 1993r

wyslesz oferty i adresy mieszkan
a ci odpisze ze to nic ciekawego

KTORY SKURWY SYN TO PODA DALEJ
TO GO BEDZIE SCICAC ACTA
Zgłoś wpis
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
jak żyć panie premierze jak żyć??......

czyżby moja egzystencja na forum nie miała już więcej sensu bytu???

curwa zaraz przecież jeszcze "kamień jedenasty" "gagatek" "moderator" hipokryto więc tak szybko trolu nie znikniesz z tego "forum", ale oby tak sie stało będziesz miał więcej czasu dla kozy czy na spożycie księżycówki....
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Joseph napisał:...tak szybko trolu nie znikniesz z tego "forum", ale oby tak sie stało będziesz miał więcej czasu dla kozy czy na spożycie księżycówki....
---
Coś słabiutko ... cieniutko... , czyżbyś się rozchorował , bo nadmiar żółci z tej zawiści twojej , rozlał się po Intelektualnym ciele ...
---
Oj , biedactwo ... jakże to tak , mgła oczęta zasłania twoje i nie potrafisz , logicznie rozczytać tego , co piszą inni .
---
Nic to ...NIC ... kuruj się kuruj ... do poniedziałku dużo jeszcze czasu .
ECH...
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Reason Project napisał:Jestem zalamany, ze ty majac tu 4000 postow jeszcze udzielales sie na innym forum.
NIC TO !!! , MOJE ŻYCIE I TAK , TOCZY SIĘ DALEJ
Chyba sam w to nie wierzysz, ze ono sie gdzies toczy.
Huxley kiedys powiedzial oświadczenie nie jest skutkiem tego, co dzieje się z człowiekiem; jest natomiast skutkiem reakcji człowieka na to, co się z nim dzieje.
U ciebie tego zabraklo.
Reason Project chodzilo oczywiscie o "doswiadczenie !niestety nie moge skorygowac we wlasciwym poscie.

E tam , kiedyś na samym początku w latach -07-09- ...urzędowałem na Pięciu Forach Norweskich , równocześnie a i może nawet siedmiu ...
Teraz z tych faktycznie aktywnych pozostało tylko cztery z tego na dwóch mam blokadę zwaną -BAN-.
---
Moim zdaniem taka forma to głupota ... z jednej strony walczy się z jakimiś ...A.K.T.A ... a z drugiej strony Moderatorzy na Forach jak Rasowe KAPO , węszy i prowokuje uczestnika by go dosięgnąć wirtualną Pałą ...
---
Fakt , że za mocno zagalopowałem się w Swoich Bezpośrednich Wypowiedziach .
Niemniej tak zostałem wychowany ... ZERO TOLERANCJI DLA GŁUPOTY... bo najczęściej właśnie przez głupotę są wypadki śmiertelne .
---
Nie potrafię Kadzić i słabo owijam w Bawełnę , czarne to czarne ... a Przygłup życiowy to i po studiach , będzie nadal przygłupem i tyle ...
---
Ech rozpisałem się jak następna ...durnota ...
Czas Mi się z tego Nieróbstwa Przestawił Totalnie , Ciekawe co to będzie jak szef zadzwoni , że jest robota a ja w łóżku będę odsypiał Internetową Nockę ...!!!
---
CIEKAWE ...!
--
--
Co do reszty Twoich wywodów ... to przemilczę... "dyplomatycznie"
Zgłoś wpis
243 Posty

(Reason Project)
Stały Bywalec
Niemniej tak zostałem wychowany ... ZERO TOLERANCJI DLA GŁUPOTY... bo najczęściej właśnie przez głupotę są wypadki śmiertelne

Gdyby to byla prawda to powinienes niezwlocznie ze soba skonczyc.
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Reason Project napisał:Niemniej tak zostałem wychowany ... ZERO TOLERANCJI DLA GŁUPOTY... bo najczęściej właśnie przez głupotę są wypadki śmiertelne Gdyby to byla prawda to powinienes niezwlocznie ze soba skonczyc.
---
E tam ... nie Ja się ...na Ten Świat Prosiłem ... to i nie Mnie , z Tego Padołu się wynosić ...dobrowolnie .
Zgłoś wpis
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
gabriel napisał:

Czas Mi się z tego Nieróbstwa Przestawił Totalnie , Ciekawe co to będzie jak szef zadzwoni , że jest robota a ja w łóżku będę odsypiał Internetową Nockę ...!!!
---
CIEKAWE ...!

poszukaj pracy jako cieć
nocny
qwa
ale tam nie ma Polaków to i nie trzeba w nocy pilnować
musisz przeprowadzić się bliżej Uszlu, albo Stawangera
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Jak wiadomo wszem i wobec ...
Parę dni temu w Szwecji uległ wypadkowi Norweski Samolot wojskowy ...
---
Dzisiaj wiadomo już ...

---
ŻADEN z PIĘCIU... Norweskich Wojskowych .... Nie Przeżył Tej Katastrofy...
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Zachciało się darmowych wczasów ...!!!
--
...NIEUDOLNEMU SAMOBÓJCY ...!!!
---
DOBRE ...
---

22-03-2012... 17:16
ŻG / PAP
KRP: płk Przybył nie przejdzie w prokuratorski stan spoczynku

Krajowa Rada Prokuratury nie zgodziła się, aby płk Mikołaj Przybył, który w styczniu postrzelił się w przerwie konferencji prasowej, przeszedł w stan spoczynku. Wniosek został odrzucony, bo Przybył nie przedstawił zaświadczenia od lekarza orzecznika ZUS.

Jak poinformował szef Rady Edward Zalewski, wniosek prok. Przybyła Rada oceniła jako "pozbawiony przesłanek formalnych", bo nie było do niego dołączonego zaświadczenia od lekarza orzecznika ZUS. Płk Przybył, chcąc przejść w stan spoczynku, powołał się na względy zdrowotne.

Zgodnie z procedurą wniosek prokuratora o wcześniejsze przejście w stan spoczynku musi zatwierdzić Krajowa Rada Prokuratury, która przeprowadza w każdej takiej sprawie tajne głosowanie. - Głosowanie było niejednomyślne. Większość zagłosowała za odmownym załatwieniem wniosku. Więcej ujawnić nie mogę - powiedział prok. Zalewski.
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok