Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
8929 Postów
Maniak
wczoraj, 21:29
KK / newsweek.pl, PAP

Polakom trudno uwierzyć, że prokurator Mikołaj Przybył, który postrzelił się w policzek w przerwie konferencji prasowej, naprawdę chciał popełnić samobójstwo – pokazał sondaż Grupy IQS dla "Newsweeka".

Wyniki sondażu skomentował dr Rafał Wiśniewski, socjolog z Uniwersytetu Kardynała Stefana Wyszyńskiego: "Ludziom nie mieści się w głowach, że pułkownik, który – wedle doniesień mediów – jest stałym bywalcem strzelnicy, do tego stopnia nie potrafi posługiwać się bronią" - stwierdził.

Socjolog podkreśla, że właśnie dlatego prawie połowa respondentów uważa, że to było celowe samookaleczenie. A co trzeci nie potrafił wyrobić sobie w tej sprawie jednoznacznej opinii.

I co by tu jeszcze wysmolić ...na ten temat .
Poczekamy ...zobaczymy , jakie będą wyniki z wariatkowa ...
..
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Płk Przybył wciąż w klinice psychiatrycznej
wczoraj, 14:22 POg/PAP
Prokurator płk Mikołaj Przybył, który 9 stycznia postrzelił się w czasie przerwy w konferencji prasowej, ciągle przebywa w 10. Wojskowym Szpitalu Klinicznym w Bydgoszczy - poinformował komendant lecznicy płk dr Krzysztof Kasprzak.
- Potwierdzam, płk Przybył ciągle przebywa w naszym szpitalu, nie jestem w stanie powiedzieć, jak długo to jeszcze potrwa. Nie jestem upoważniony przez pacjenta do udzielania bliższych informacji - powiedział płk dr Kasprzak.

Znaczy badania w toku...
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Ech ...starałem zająć się poważnymi tymmatami cioby być Światiowym Forumanem a tu takie Kwiotki ...
Ze naszygo ..pydwórka ...
---
Dostałem przed chwilą ... P.W. ... / rzadko się to Mnięłem zdyża .. to i ucieszony jako dziecię , zaglądam we ty pyndy , do onyj krzynki i myślami juże jezdem we ...Hard Rok Kafe fra Oslo ...!!! . bo i co inszego , możebne zawitać we Me prywytne prygi ...
---
A Tu CO...!!!...
....................... Ano ,Wielkie GÓWNO...!!!

---
Jako dowód przytoczę treść tego skrzynkowego ... Badziewnego ŚMIECIA.../ wręcz pijackiego bełkotu ...
Ja i owszem PIJĘ alkohol dzisiaj , ze smutku iż trzaeba wracać do Norge ... by tyrać na gorsze Jutro ...
Niemniej jezdem bardziej trzeźwy niże tynże , co pisałże tygo gnata ... :
---

Wiadomość od XXXXXX
29 Styczeń 2012, 21:57
Witam
Mam takie pytanie - znasz może jakoms agencje która rekrutuje polaków, bez znajomości języka? - ( budowlanka albo informatyka) - ale tak naprawde to branza bez znaczenia.

---
Dla prywatnej satysfakcji i Ogólnej Przyzwoitości ... wykasowałem... nick...!!! .i nic ponadto .
---
NOŻESZ.... KUŹWA ...!!! ... TO ,ZE NIE UMIESZ PISAĆ NA OTWARTYM ..FORUM.. TO I JESZCE MOGIEM POJĄĆ CO NI ZNACZY IŻE MUSZYM ...
---
JEDNAK DO ... DO JASNEJ KURWY ... !!!
W WIADOMOŚCIACH PRYWATNYCH ...PISZCIE JASNO I ZROZUMIALE ...
A NIE ... SZCZEKACIE , JAK KUNDLE NA UWIĘZI , PRZY BUDZIE ... !!! . Hau... jestem... hau , hau.... nie znam, nie umiem ... HAu...Hau... .

---
Gościu nie pisz do Mnie na...> PW< jezdeś zablokowany .. gdyże ze ujadającymi kundlami nie prowadzę żadnej konwersacji ...a co dopiero prywatnej ...
HAU...HAU... haudujudu ...
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Hej ... hej ...hej... !!! .
---
Witam ponownie na Norweskiej Ziemi ... !!! .
---
Podróż , jak podróż ... , Standard ... minęła niestety , bez spektakularnych zdarzeń .
---
Wszędzie miło z mniejszym lubo większym uśmiechem na twarzy ...
---
Po...
.......... drodze , w Oslo , spotkałem sporo Rodaków na lotnisku , którzy również już zaczynają zachowywać się normalnie ...
---
Nie rzuca Ich z kąta w kąt , do dzieci nie wrzeszczą..." polską łaciną"...
---
Ogólnie ... luz-bluz ...
---
Aż miło słuchać... tej Polskiej , spokojnej , "Uśmiechniętej Mowy"...
---
I OBY TAK BYŁO STALE ...
---
POZDRAWIAM Z MOJEJ WIOSKI ...
Zgłoś wpis
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
a no velkommen tilbake
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Znaleziono ciało zaginionej półrocznej Magdy

TSz, PG, ŻG / TVN24, PAP, Onet Wiadomości
Funkcjonariusze policji odnaleźli w Sosnowcu ciało poszukiwanej od ponad półtora tygodnia półrocznej Magdy. Miejsce ukrycia zwłok wskazała w piątek późnym wieczorem matka dziewczynki - poinformował rzecznik śląskiej policji, podinsp. Andrzej Gąska. Dodał, że - na zlecenie prokuratora - zostanie wykonana sekcja zwłok, która ma odpowiedzieć, co było przyczyną śmierci Magdy.
---
I tyle w tym temacie z Mojej strony .
Dla Mnie temat już jest zakończony
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
I znowu wypadek z udziałem Naszych Ziomków ... Gdzieś w Nord-Trndelag ... na lifcie / podnośnik osobowy/
Co to się dzieje

trąbią od rana w radio co pół godziny...
Czyż aż tak bardzo ta forsa zasłania Nam "móżdżki" ...!!!
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Płk Przybył opuścił szpital na własne żądanie
wczoraj, 23:33
JS / TVN24
Około godziny 21 płk Mikołaj Przybył, który 9 stycznia postrzelił się w czasie przerwy w konferencji prasowej, opuścił Wojskowy Szpital Kliniczny w Bydgoszczy - poinformowała telewizja TVN24. Pułkownik opuścił klinikę na własne żądanie.

Lekarze z Wojskowego Szpitala Klinicznego przeprowadzili obserwację psychiatryczną Przybyła, ale nie przygotowali jeszcze opinii na temat stanu zdrowia pułkownika.

Płk Przybył jest aktualnie w drodze do domu. Opuścił szpital nieoznakowanym samochodem. Pułkownikowi zależało na tym, by media nie dowiedziały się o opuszczeniu przez niego szpitala. Lekarze mają kilka dni, by przygotować opinię na temat zdrowia psychicznego pułkownika dla śledczych.
---
Taka menda , może wyjść kiedy chce ... inny na jego miejscu , siedział by u tych czubków , aż by tam zdechł ... od nadmiaru eksperymentów medycznych...
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Rozpadało się na dobre w Mojej Wiosce ...
---
Śniegu przybywa od trzech dni powoli ale systematycznie ...
---
Ciekawe jak to długo tak potrwa , Mnie jak na razie , ten stan rzeczy nie przeszkadza , niemniej .?!! .
ECH... nic się nie chce ...
---
Spacer w okolice Fiordu , uzmysłowił Mi , że bez ..."raków"... nie ma się co samemu zapuszczać bliżej wody , bo można utkwić na dobre w załomach skalnych do Wiosny ...
Tak jak ten szwed w samochodzie , dobrze , że miał śpiwór nieborak ...
---
Niemniej i Mnie by się również , przydała taka dwumiesięczna , niespodziewana Dieta ... może wtedy mój wygląd , byłby inny niż porównanie do beczki z piwem ...
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
DZIŚ URODZINY KRÓLA ...KONGERIKET NORGE/NOREG

...Harald V Glücksburg ...
....ur. 21 lutego 1937 w Skaugum....
Król Norwegii od 17 stycznia 1991
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok