Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
gabriel napisał:
aga31 napisał:Kurcze,tez to dostalam,ale nie zwrocilam uwagi,ze to obowiazkowe jest No ladnie sie porobilo
Z Twojej wypowiedzi wynika jedno...
...OLEWASZ TO , CO INNI PISZĄ DO CIEBIE ...
Zawsze czytam pisma dokładnie , jeżeli są adresowane imiennie , nawet te z reklamami o ile jest oczywiście tekst skierowany do Mnie .
---
...Obowiązek udzielenia odpowiedzi ... znajduje się powyżej podpisu nadawcy niejakiego Pana Hansa Henrika ...
Termin wysłania przez Internet to 28-10-2011. jest jeszcze parę dni .

A z ktorej czesci mojej wypowiedzi wynika,ze to olalam? Odpowiedzi udzielilam w ten sam dzien. Napisalam tylko,ze nie zwrocilam uwagi,ze to obowiazkowe.
A Ty szukasz dziury w calym...
Zgłoś wpis
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
ja edukowalem sie przez 12 lat, przez nastepne 18 pacilem podatki, 1,5 spedzilem w armii robiac rozne dziwne rzeczy ,podobno dla obronnosci kraju,za kase ktora wystarczala na kilka paczek fajek,
na szkolnych praktykach wytwarzalem pierdoly do kopalni za ktore szkola miala normalnie placone,a ja nie
chyba wystarczy.
nic nie jestem winien,swoje odpracowalem
Zgłoś wpis
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...spokojnie

to tylko fioletowa maruda

przebudzila sie z pijackiego widu...
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
aga31 napisał:gabriel napisał:...OLEWASZ TO , CO INNI PISZĄ DO CIEBIE ...
Zawsze czytam pisma dokładnie , jeżeli są adresowane imiennie ...

A z ktorej czesci mojej wypowiedzi wynika,ze to olalam? Odpowiedzi udzielilam w ten sam dzien. Napisalam tylko,ze nie zwrocilam uwagi,ze to obowiazkowe.
A Ty szukasz dziury w calym...

ALEŻ ... !,opanuj się , zaczynasz się plątać i Sama sobie zaprzeczać , pomijając już sam fakt , że nie czytasz zapodanego tekstu ze zrozumieniem ...
Zgłoś wpis
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...typowe

symptomy choroby alkoholowej:

- wszyscy robia zle,tylko ja mam racje...
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
kryss napisał:
... przez nastepne 18 pacilem podatki , nic nie jestem winien,swoje odpracowalem
Skoro tak jest w Twoim przypadku , to dlaczego mieszasz Innym , stwierdzeniem o braku zapłaty za edukację ...?
---
Czyżbyś był następnym , który rzuca Swoje słowa na wiatr , wątpliwej krytyki polityki kraju ... , do którego SAM się przykalapućkałeś .
---
A może i Ty też , pracujesz w szarej strefie ... za psie pieniądze , stąd i Twoja nieuzasadniona frustracja...
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
brzydal napisał:...typowe
symptomy choroby alkoholowej:
- wszyscy robia zle,tylko ja mam racje...

Czyżby autosugestia ...?
Oraz uzasadniona skrucha za Własne grzechy ...
Zgłoś wpis
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
frustracja? nie bardzo wrecz przeciwnie
szara strefa ?powiedzialbym ze jak rano wychode do pracy ,caly ten kraj jest czarna strefa, u ciebie to chyba przez pol roku tak jest ze w ciemnosciach pracujesz

mialem na mysli tylko to ze kozystaja z tego za co nie zaplacili,i nadal odpowiednio nie placa,czyzby nie radzili sobie z kontrola i nadzorem w srodowisku pracy?
dziwne bo rodziny i dzieci potrafia doskonale nadzorowac....
Zgłoś wpis
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...zmien

translator,ten zle ci tlumaczy (juz nawet nie mysle o tym,zebys sam cos wymyslil)

grzechow nie pamietam,tym bardziej skruchy nie potrzebuje...

poza tym
pozostan soba (czyt: zapijaczonym ignorantem na wygnaniu) i oszczedz mi swoich komentarzy

tak tylko,grzecznie prosze...
Zgłoś wpis
98 Postów

(ankadoro)
Początkujący
kryss napisał:
frustracja? nie bardzo wrecz przeciwnie
szara strefa ?powiedzialbym ze jak rano wychode do pracy ,caly ten kraj jest czarna strefa, u ciebie to chyba przez pol roku tak jest ze w ciemnosciach pracujesz

mialem na mysli tylko to ze kozystaja z tego za co nie zaplacili,i nadal odpowiednio nie placa,czyzby nie radzili sobie z kontrola i nadzorem w srodowisku pracy?
dziwne bo rodziny i dzieci potrafia doskonale nadzorowac....

Skoro ci tu odpowiednio nie placa (zakladam, ze na stawke, ktora otrzymujesz, sam sie zgodziles), moze wroc do Polski. A i o dzieci nie bedziesz musial sie martwic (no i kosciolow wiecej...).
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok