Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
jasta daj chlopu szanse,niech wywietrzeje dobrze....
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Przyznać trzeba , że nadmiar alkoholu w ciepłym płynie , zwanym dalej woda , jest niezbyt przyjemnym przeżyciem , o ile ten specyfik używa się w niebezpiecznym nadmiarze .
Niemniej nie ma tego dobrego co by na złe nie wyszło ...
Teraz do Grudnia mam jako taki spokój ode Polskiej alkoholowej POLEWKI ...
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
W ramach rekonwalescencji zamierzam udać się na pobliski lodowiec , a raczej... pod jego dolną płaszczyznę która schodzi do miejscowego jeziorka .
Porobił bym parę zdjęć ... jednak jak to zauważyła w jednym z tematów szacowna Pani Barbara ... żyję Tutaj w skrajnym technicznym ubóstwie ... by następnie szpanować na "rodzinnej ulicy".../ironię tu widzę/...
Ech nie omieszkam za to opisać własnymi sowami to co zoczą moje gały , o ile będą w stanie cokolwiek realnego obaczyć , gdyż jak rasowy budowlaniec zabieram ze sobą ...literka NorgeKaffeDohtor ...
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
...3 0 0 0...!!!
Oficjalny Post

Faktycznie jest /było ich więcej ...!!!
Jednak niektóre były ..."NIEPOPRAWNE"... zdaniem... Moderatorów ...różnej Maści... /widocznie na tamten czas , tak miało być i kropka/...

Ech było minęło ...

Muszę przyznać Iż nie jest ich tak za wiele ./ TYCH MOICH POSTÓW OCZYWIŚCIE/...

Jest Tu na forum parę Zacnych Osób , Które JUŻ DAWNO ...ooo...! osiągnęły ten pułap ...
Jednak co jakiś czas , kasowali sobie Wizerunki i dlatego tego nie widać .
...POZDRAWIAM ICH WSZYSTKICH SERDECZNIE ...
---
Ja wytrzymałem i tylko raz , zmieniłem zdjęcie w Awatarze .
I TYLKO DLATEGO... , ŻE LEŃ JESTEM ...PATENTOWANY ...!

---
Z tej okazji pozdrawiam wszystkich ... bez wyjątku ...

Bo przecież bez Waszej pomocy , nie było by tych postów ...aż tyle ...!
Pyrsk Ludkowie Mili ....
Zgłoś wpis
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
mimo czestych roznic w pogladach-GRATULERE!!!
Zgłoś wpis
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
gratuluje wytrwalosci w ogarnianiu motlochu hehehehhe
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
A teraz trochę ... Z INNEJ BECZKI...
Tak bardziej przyziemnie i po Moim tradycyjnym fachu...
Kupiłem onegdaj kanisterek okowity ... miała być oryginalna Norge .minimum 60%.
...BZDURA... wskaźnik z ledwością trzyma... 40%...
Ale to drobny pikuś ...
Wytłumaczcie Mi ... dlaczego po włożeniu do zamrażarki w której w porywach jest maksymalnie ...Minus-6-stopni ... z "Okowity " zrobiła się ..."kasza" ...!!!
ZNACZY .... widać ...lodowe grube grudy ... i jak wlewam do lejka , to się normalnie zatyka .
Miałem w tej samej zamrażarce przez miesiąc żubrówkę , i po wyjęciu ..owszem lała się do szkła jak oliwa jednak żadnej ..."Kaszy" nie było .
Normalny szok przeżyłem , trudno mi uwierzyć ... jednak... RODAK ZROBIŁ PRZEWAŁKĘ jakich mało .
Bo to , że specyficznie śmierdzi ... to pikuś ...
....to , że smak ...xxxxx... ODRZUCA... , rozrabiam z sokiem i napojem j, ako drinka i jakoś ujdzie w tłoku .
WAŻNE , ŻE W GŁOWIE SZUMI ...

JEDNAK , ŻE ...KUŹWA ZAMIAST ZIMNEGO PŁYNU MAM KASZĘ TO NIJAK NIE ŁAPIĘ ...

----

Czy jest jakiś znawca tematu który wytłumaczy Mi ten problem ...!? .
Zgłoś wpis
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
gabriel napisał:
Czy jest jakiś znawca tematu który wytłumaczy Mi ten problem ...!? .

biorac pod uwage to i owo oraz tamto i siamto mysle wlasnie ze ten plyn bedzie wygladal wlasnie tak jak to opisales.... )

przepraszam ale ogladalem tvn24 przez kilka minut i chyba sie zarazilem polka forma wypowidzi w TV osob znanych i nielubianych.... heh
Zgłoś wpis
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
najprawddopodobniej z tego 60cio procentowego specyfiku ktos dbajac o zdrowie klienta zrobil wieksza ilosc 40% dolewajac zdrowej czystej wody ktora teraz zamarza,plusik jest taki ze nie musisz juz lodu do drinkow robic.
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
kryss napisał:
plusik jest taki ze nie musisz juz lodu do drinkow robic.
DOBRE...!!!
Naprawdę ...ROZBROIŁEŚ ... Mnie ..Osobiście tą wypowiedzią ...
MASZ za tą inicjatywę ... PLUSA...
!
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok