Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(Hilton)
Wiking
Potwierdzam, tylko nie wiem juz sama kim jestem, bo dzis w watku "praca" dowiedzialam sie, ze jestem alkoholiczką na zasiłku, ktorej zaden facet nie chce
Zaśmierdzialo mi tam przez chwilke polska dyskoteką, a w szczególnosci lożą dla VIPów
Ewakuacja dobrze mi zrobiła.
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Hilton napisał:
..., ktorej zaden facet nie chce ...
Zaśmierdzialo mi tam przez chwilke polska dyskoteką,

I bardzo dobrze ... ,że żaden facio...nie chce CIEBIE...
Bo TY jeżeli już to.... szukasz MĘŻCZYZNY... a nie Facia w dresach...
TACY są dla PANIENEK co dają Swoje WĄTPLIWE wdzięki za parę drinków...

Ot taka sobie Naga prawda... ŻAŁOSNA ... niemniej ... z życia wzięta...

Wyjdź wreszcie z tego WC... .
Mnie tym zdjęciem NIE zmylisz.!... .

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
...BARDZO NIE PRZYJEMNA SPRAWA....

Niejaki ...KTOŚ... kto Podpisuje się awatarem ..."Tygrysek79"... przesłał Na Moje PW dwa posty ...

...KTÓRE JESTEM ZMUSZONY UPUBLICZNIĆ... a szkoda...

"Tygrysek79" mam takie pytanie do Ciebie Publiczne...
CZY te dziecko ze zdjęcia z ..."Tobą"... / bo mniemam iż to TY odważnie jesteś uwieczniony na tymże zdjęciu /
Też słucha Twoich chamskich wypowiedzi i czyta Twoje niewybredne teksty...? .

Nie odpisuj na PW... jesteś zablokowany...
...Z SZAMBEM NIE PROWADZĘ KORESPONDENCJI PRYWATNEJ...
A OTO TREŚĆ POSTÓW... :

Wiadomość od ...Tygrysek79...07-Września 2010 ... 22:22...

...buraku jebany w ryj , chcesz sie zastanowic nad sensem zycia ?.
Oraz drugi post tej samej Osoby...:

Wiadomość od ...Tygrysek79... 07-Września 2010...22:25...

widzę ze ta kurwa hilton ci dupy daje , hiva już pewnie masz , jesteś odważny czy tylko na necie ?
dawaj adres

Moje spostrzeżenie jest takie...
Czyżbyś ... "TYGRYSKU79"..do Norge zjechał z WYSP BRYTYJSKICH ALBO IRLANDII ...?
Zgłoś wpis
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
Pozwolę sobie tutaj wrzucić fragment artykułu bo wątek "praca" się zmył:

...Krucha psychika siłacza
Sterydy zostały stworzone jako leki. Ich działanie psychoaktywne jest dobrze znane od lat, gdyż doświadczyło go w różnym stopniu ponad 80% osób biorących SAA2. Podawanie mężczyznom testosteronu (jako środka antykoncepcyjnego) w dawkach większych niż 200 mg tygodniowo, powodowało wzrost agresji, co było przyczyną zaprzestania terapii3. W przypadku dopingu stosowane są dawki znacznie przekraczające poziomy fizjologiczne. Negatywne efekty jakie zauważono podczas tego typu praktyk to bezsenność i zaburzenia snu, wzrost agresywności i podejrzliwości, niezrozumiała dla otoczenia huśtawka nastroju, nerwowość, wybuchy złości i skłonność do awantur, zmniejszenie samokrytycyzmu, poczucia winy oraz nieakceptowanie norm etycznych połączone z naruszaniem zasad współżycia społecznego, co może prowadzić do popełniania przestępstw i występowania zachowań antyspołecznych4. Dodatkowo często można zaobserwować występowanie objawów hypomanii lub manii. Jednak nawet po chwilowym podniesieniu nastroju szybko przychodzi jego obniżenie. Niejednokrotnie jest ono tak silne, że prowadzi do depresji a nawet może być przyczyną samobójstwa. Niektórzy, żeby poradzić sobie z gorszym samopoczucie sięgają po większe dawki anabolików i tym samym są na prostej drodze do uzależnienia.

Przypuszczenia i przykłady
Zaczniemy od przykładów. Badania5 pokazują jasno, że z grupy 41 sportowców podczas stosowania sterydów u jednej trzeciej badanych rozwinęły się pełne (zgodne z kryteriami DSM – III –R) objawy manii. Dodatkowo 5 osób doświadczyło zaburzeń psychotycznych - miały urojenia różnego typu oraz halucynacje słuchowe. Wszystkie symptomy ustąpiły po odstawieniu sterydów. Atleci dodatkowo mówili o podwyższonym poziomie agresywności i skłonności do irytacji.

Młody kulturysta stosujący sterydy mówi, że czuł się niepokonany, kiedy z prędkością 56km/h wjeżdżał samochodem w drzewo. Zrobił to celowo, jego kolega uwieczniał wyczyn na taśmie filmowej.

Kolejny przykład – również kulturysta pod wpływem impulsu kupił samochód, na którego spłatę nie było go stać. Po odstawieniu methadrostenolu zdał sobie z tego sprawę i sprzedał auto. Po kilku miesiącach wrócił do stosowania sterydów. Ponownie, pod wpływem impulsu kupił samochód. Tym razem jeszcze droższy od poprzedniego.

Jeszcze jeden przykład – kierowca stosujący sterydy zdenerwował się, gdy w samochodzie przed nim prowadzący zapomniał wyłączyć kierunkowskaz. Na najbliższym skrzyżowaniu wysiadł ze swojego pojazdu, nakrzyczał na zapominalskiego kierowcę po czym wyrwał stojący obok znak drogowy i cisnął go przez przednią szybę.

Wszystko to bardzo obrazowo pokazuje objawy psychotyczne, występujące przy stosowaniu sterydów. Szczególnie widoczny jest wzrost agresywności oraz osłabienie oceniania sytuacji. Warto zaznaczyć, że objawy znikają po odstawieniu specyfików...
Zgłoś wpis
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...eee tam,do kitu z takimi badaniami!

ja nic nie biore (nawet witaminy c) , a i tak mam to wszystko...

p/s:
moze zaczac cos brac,to mi przejdzie?
jakie to zycie skomplikowane,ech...
Zgłoś wpis
287 Postów

(smajk)
Stały Bywalec
wlasnie .... "praca" .....zniknela ...i Smajk nie wie co sie tam dzialo po 18 ...wczorajszego wieczoru...a dzis ...nie ma ...juz nic....

tylko takie slodkie wiadomosci ...od user deleted :

""nie masz racji, jestes skurwysynem z bialegostoku, o tak o, pojdziem, zrobim, dlaczego w Brukseli nie mieszkasz tam sa twoje ziomy, Siemiatyczne, Bialystok same skurwysyny takie jak ty, co spiewaja jak mowia, ruskie kurwy""

""do takich jak ty nie mozna pisac kulturalnie bo nie zrozumieja, trzeba pierdolnac w leb odrazu najlepiej""

czyzby Sztyyyyyyygar ??

no nic ....Smajk znika . .. pozdrawiajac serdecznie

a i faktycznie ... .. . te sterydy . . . a grrr . ....
Zgłoś wpis
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
test4 napisał:
Widzisz Gabryś pisłem że jesteś głąb i nie zrozumiesz i nie zrozumiałeś
Gdzie twoje nuki jak pstępować z norami, wyrypali cię na dojazdy i co?
zostawisz to? przecież pisałeś że trzeba walczyć, zesrałeś się ale innym plujesz w twarz
za takie postępowanie, jesteś ostatnia pizd...a
pa głąbie!!

Czy Ty Arturze bierzesz jakieś sterydy??
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
...W I T A M...

18001 uczestnika Tego Forum.."MojaNorwegia"... którymże to , jest niejaka ...

...Anita Przybylska...
Pozdrawiam...
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
...P O Z D R A W I A M...

Ze Słonecznego i pachnącego ... Morzem... BODØ...

Jak przyjemnie , wyspać się wreszcie w ciszy , we Własnym niczym nie mąconym Pokoju !!! .
Co za LUKSUS ...
Upajać się ciszą i przestrzenią ...

Szkoda iż trwać to będzie tak krótko i wiele za mało ...

Zgłoś wpis
1 Post

(Luba)
Wiking
test5 napisał:
Oczywiście głąb gabriel teraz milczy, nie odpowiada
temat dojazdów nie wygodny
jak wiele innych, łatwo pisać co ktoś powinien zrobić, gorzej samemu
najlepiej zgłosić administrtorowi żeby usunął obrazliwy dla niego post
Czyż nie miałem racji w tym co pisałem wcześniej
Powtarzam głąb, głąb i jeszcze raz głąb i pizd...a
Pozdrówka dla grześ powiel bo skasiją!!!

A może Gabriel ma coś, co nazywa się elementarnym poczuciem klasy? Może po prostu skończył dyskusję na etapie, w którym należało ją urwac? Ignorancja najbardziej irytuje, czego wyraz sam właśnie dajesz.
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok