Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(test2)
Wiking
Odp. do Hilton
Ja też
Zgłoś wpis
352 Posty
Katarzyna Jakubowska
(Katarzyna)
Stały Bywalec
O, o, o, na obu byłam, aż wstyd, że nazwę pomyliłam. Noooooooooooooooo, to kolega trochę w deszczowych klimatach zamieszkuje
Zgłoś wpis
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
w tym roku zapowiadają suszę . ma padać tylko 350 dni w roku
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
test2 napisał:Polski Kodeks Honorowy... Nabazgrałeś jakieś skopiowane wypociny i .....

CO...!...?

Zapowietrzyłeś się ....??? .

Tyle pychy .... wydumanej ...
Krzyku w nie tą stronę co trzeba ....

Obraźliwych zdań w kierunku , odwrotnym do zamierzonego ... bo godzących w Ciebie samego...

Warto było zaczynać tą pyskówkę ...? .

test2 napisał:...Ot i cała prwda...
WŁAŚNIE ...
Cała prawda o TOBIE ..."test2"...
podwinąłeś ogon pod Siebie i uciekłeś ...GDZIEŚ...TAM...

Ciekawe pod jakim teraz będziesz nickiem i jaki wizerunek tym razem będziesz kreować...? .

Niemniej pozdrawiam i życzę miłej Niedzieli.....

P.s.

A Ja w tym międzyczasie , wybrałem się w podróż do Bodø , sprawdzić czy Fiordy nadal są TAM , gdzie je ostatnio widziałem... .
Spokojnie i z uśmiechem wewnętrznym jestem na miejscu i podziwiam ....

...SĄ tam gdzie były...
I tylko szkoda , że trzeba Je znowu zostawić i wracać do OSII...

I tylko Serce będzie rozdarte ... ,
bo trudno być w tak Miłych , jednak odległych od siebie miejscach naraz ...
Zgłoś wpis
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
Gabriel......, cieszę się ,że jesteś....., że żyjesz......bo wcześniej czytałam , że jakaś walka się zapowiadała ?
Pozdrawiam......
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
wilk stepowy napisał:... że jakaś walka się zapowiadała ?Podobno... krowa która dużo ryczy , mało mleka daje...
I tak samo też jest , we tymże przypadku ...
Aby godnie walczyć , to poza samym grożeniem siłą , trzeba posiąść jeszcze umiejętność trzymania w swojej dłoni miecza lubo szpady .
Ewentualnie każdego innego narzędzia do poskramiania Innych , Ich niegodnych zapędów .
Zgłoś wpis
1 Post

(hejka2)
Wiking
Taki gość jesteś, piszesz, bo wiesz, że mam zablokowane konto i to dzięki tobie, zarzucasz mi, że zmieniam Nicki a niby jak mam zalogować się na portal skoro moje konto jest zablokowane dzięki takim konfidentom jak ty. Czekałeś, co będzie dalej zablokowane konto i gość spada, możesz dalej pisać bzdury. Niestety nie jest to takie proste, takich szmaciarzy jak ty trzeba niszczyć. Jak miałbyś, choć trochę honoru przeprośił byś za wpis?-...Nie siedzę na bezrobociu...bo permittering to urlopowanie ..a nie zwolnienie...
I za wiele innych jak np. ...Ot dzięki II-Wojnie Światowej Uniknęliśmy Losu podobnego do tego jaki mają teraz Palestyńczycy na WŁASNE ŻYCZENIE…
Panie "Magielda" ...Pan JKM to nie Kaczka , Która na każdym kroku z Swoich ust robi dupę...
Najpierw chce delegalizacji Partii ... a następnie widząc jej sukces w wyborach , jak najgorsza SZMATA bez Honoru chce się z Ta partią dogadać...!!! .
Odpowiedziałem jedynie dlatego , bo nienawidzę jak ktoś robi z własnej gęby chlew a już w szczególności Kobieta za która się ponoć uważasz ...
Za takie teksty powinieneś być wykluczony z tego forum, ale ty jesteś konfidentem a takich tu potrzeba.
Zmieniasz temat pływasz i chowasz się za administracją, narzekasz na kler a zapierdzielasz do nich na darmową herbatkę, jesteś gnój, jakich mało.
Broniła Cię Hilton i spotkało ja to samo, co ty robiłeś z innymi kobietami na tym forum, tylko od innego użytkownika ja właśnie o to walcze nie wolno pozwalać na takie teksty nikomu, bo będzie wielkie gówno, które ty reprezentujesz.
Pokaż, co potrafisz załóż wątek godny uwagi, który czegoś nas nauczy, który nam pomoże, pokaż, jaki jesteś gość, co zrobiłeś w swoim życiu. Ale ty nie zrobiłeś nic ty jesteś zero ty tylko umiesz podpier..lac mieszać i nic więcej/
Jeśli chodzi o szpadę i miecz to daruj sobie te uwagi ty nie umiesz nawet swojego młotka trzymać skoro liczysz na pomoc forumowiczów w znalezieniu pracy, jesteś gówno nie fachowiec.
Nie pozdrawiam artur
Zgłoś wpis
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
artur ....polubiłem cię już za determinację
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
hejka2 napisał:...Pokaż, co potrafisz załóż wątek godny uwagi, który czegoś nas nauczy,...
Miałem nie odpowiadać na Twoje Jadowite i niczym nieuzasadnione PUSTE ataki Twojej Furii...
jednak Niech tam...

Ja Już Pokazałem co potrafię ... ,
jak widać po Twoich Osobistych Atakach Na moją Osobę ...
Czepiasz się wszystkiego , jednak SAM Przebywasz za zasłoną... ANONIMOWOŚCI... .

I Ty Masz Czelność Pisać o Godności ....
JAKIEJKOLWIEK... GODNOŚCI...!!!

OT ...
JAK na razie to jesteś jedynie MAŁYM Karłowatym SZUJĄ ... .
Który stara się obrzucić błotem wszystkich którzy stają Na Jego/Twojej ...drodze i i nie mają takiego samego Poglądu Jak TY SAM...
SZCZERZE , ŻAL MI JEST CIEBIE....
Chcesz Mi dorównać...?

Wyjdź z zasłony , załóż Swój Niezależny Temat i Bądź SOBĄ ...
Z krwi i kości ...a nie Internetowym GNOMEM...

Tego Tobie Życzę .

...JA...
...GABRIEL...

POWODZENIA .
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
TOMEK i MAREK...
... szukają przydrożnego NOCLEGU.... GDZIE POPADNIE...

Bo Jak wiadomo , taka opcja jest NAJTAŃSZA... .
Co prawda nie na dłuższą metę jednak lepszy rydz niże NIC...
Taka opcja jest możliwa jak zatrzymuje się na przydrożnym parkingu za Miastem , oznaczonym piktogramem z WC.
Tam jest możliwość przenocowania ... Skorzystania z bezpłatnego WC oraz TOALETY...
Bywa ,że można trafić na takie przybytki gdzie Teraz w okresie letnim jest nawet ciepła woda ...
Niemniej , trzeba jak zwykle, uważać na innych użytkowników bo mogą się trafić i tacy co czekają na okazję by Innych okraść ...
Jak to w życiu zwykle bywa .
JA w podróży na trasie Bodø .... Oslo ... korzystałem z tych użytecznych przybytków z powodzeniem...

Również można zatrzymać się na parkingu całodobowych stacji benzynowych różnych maści / znaczy korporacji / gdzie również jest bezpłatny dostęp do WC i toalety z ciepłą wodą...
Oczywiście nie można nadużywać gościnności ani jednych ani drugich parkingów...
BO W Norge , wbrew pozorom... POLICJA czuwa...

Powodzenia w znalezieniu satysfakcjonującej WAS pracy i taniego noclegu...
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok